De Cristian Simion,

Oribila crimă a avut loc sâmbătă dimineață, în comuna Bucov. După o noapte de beție, tânărul Dorian Leonard Pîrvan, în vârstă de 17 ani, l-a ucis cu mai multe lovituri de cuțit pe Felix Constantin Lupu, prietenul său cu mult mai mare. Victima, în vârstă de 38 de ani, a murit pe loc, leziunile provocate de cuțitul cu care a fost lovit în gât și în abdomen fiind extrem de grave.

În pofida diferenței de vârstă, cei doi erau buni prieteni și, susțin surse judiciare, erau cercetați în mai multe dosare de furt. Atât adolescentul care și-a ucis prietenul cu care mergea la furat, cât și victima sa fuseseră condamnați în urmă cu mai puțin de trei luni pentru furt calificat în dauna unei cooperative de consum din incinta căreia au sustras peste 6.600 de lei după ce au intrat în sediul victimei folosind o rangă din metal cu care au spart calea de acces.

Pedepsele au fost însă extrem de blânde: în cazul bărbatului de 38 de ani condamnarea a fost de un an și șapte luni de închisoare cu suspendare, în vreme ce tânărul minor a primit o pedeapsă constând în cinci luni de asistare zilnică, sub supravegherea Serviciului de Probațiune.

Polițiștii îi cercetau pe cei doi și în alte dosare de furt, au spus sursele citate. Acum, Dorian Leonard Pârvan va fi cercetat și pentru omor.

Recent, un tânăr care anul trecut, pe vremea când avea 17 ani, și-a ucis tatăl cu un cuțit pentru că acesta l-a certat fiindcă a ajuns târziu acasă a primit o pedeapsă de patru ani într-un centru de detenție pentru crima pe care a comis-o.

Citește și: Audierile la DNA, absențe motivate. Cât a chiulit Dragnea de la serviciul public și cum a transformat Parlamentul în Partid

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor
GSP.RO

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă