Mergi direct la conținut »
Adolescenta româncă de 16 ani dispărută în Anglia de 10 zile a fost găsită teafără!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Adolescenta româncă de 16 ani dispărută în Anglia de 10 zile a fost găsită teafără!

Adolescenta româncă de 16 ani dispărută în Anglia de 10 zile a fost găsită teafără!

Andreea Bardaș, o fată în vârstă de 16 ani originară din România, dar care stă în Anglia, a dispărut de acasă pe 21 decembrie.

Andreea Bardaș a fost găsită duminică, 30 decembrie. Potrivit Poliției Metropolitane, românca a fost „localizată și este bine”, a anunțat ziarulromanesc.net.

Nu se știe încă ce s-a întâmplat cu ea în decurs de aproape 10 zile. Familia nu a mai făcut niciun fel de declarație, în afară de a mulțumi celor care s-au implicat în căutarea fetei.

Andreea Bardaș mai fusese văzută din 21 decembrie, când a plecat la școală. Philip, tatăl vitreg al Andreei, a declarat că a căutat-o cu disperare, în nordul Londrei, iar mama sa a distribuit mii de pliante în Manchester, unde se credea că ar putea fi fata.

S-au temut că ar fi putut fi luată de traficanți de droguri

Cea mai mare teamă a familiei era că Andreea ar fi fost luată de una dintre bandele de traficanți de droguri cunoscute drept „County Lines”, care folosesc tineri pentru a face trafic de stupefiante în diferite comitate ale Angliei.

„De vină sunt rețelele sociale”, spune tatăl fetei. El a mai spus că este uimit de puterea pe care aceste rețele o au asupra copiilor.

Andreea a mers la școală vineri, 21 decembrie, la ora 7.30. Ar fi trebuit să fie acasă până la ora 13.00, în aceeași zi.
Însă se făcuse ora 16.00 atunci când familia sa a observat că și-a lăsat telefonul mobil acasă. De atunci au început căutările.
Close
Închide
  Close