MENIU CAUTĂ
10 Aug. 2017 20:30 , de Remus Vlad

Adrian Ciureanu și soția lui își cumpăraseră o casă înainte să plece la mare

Distribuie

Adrian Ciureanu este eroul de la Mangalia, care a pierit în valurile Mării Negre după ce a salvat de la înec o mamă și pe fetița acesteia.

—-

După ani de zile de muncă pe meleaguri străine, departe de cei dragi, Adrian Ciureanu și soția lui, Alina, strânseseră 18.000 de euro. Gândul lor era ca să poată cumpăra o căsuță doar a lor. Un loc în care să-și poată crește copiii la care amandoi visau. Și o parte din vis devenise realitate! În urmă cu numai o săptămână, cei doi și -au văzut dorința îndeplinită.

Pe lângă banii agonisiți cu trudă, eroul de azi a făcut la bancă un împrumut de 25.000 de euro. Cu toți banii și-au cumpărat o casă în apropiere de Pitești. Rudele ne-au mărturisit că zâmbetul nu li se mai dezlipea de chipurile zglobii. Acum puteau să se gândească într-adevăr la viitorul lor. Dar ultima pagină a vieții lui Adrian Ciureanu a rămas doar o simplă coală albă de hârtie. Alina, văduva eroului, va trebui să-i ducă mai departe visurile.

În vacanța de acum câteva zile, își juraseră dragoste până la sfârșitul vieții. Planurile erau mari, la fel ca marea nemărginită ce și-a luat, pe nedrept, un nou tribut.

Primarul vrea ca Adrian Ciureanu să fie declarat cetățean de onoare al comunei

Primarul comunei Mușătești, Constantin Oancea, a declarat pentru Libertatea că va ajuta familia îndoliată cu suma de 1.000 de lei. Edilul spune că a făcut deja actele și că banii au ajuns la familia greu încercată în aceste zile.

Mai mult, la următoarea ședință de Consiliu Local, primarul va supune dezbaterii consilierilor propunerea ca Adrian Ciureanu să fie declarat cetățean de onoare al comunității. ”Este un gest pe care am putea să-l facem. A dat dovadă de altruism. Nu s-a gândit nici o clipă că viața i-ar putea fi în pericol. A vrut doar să salveze niște oameni”, ne-a mărturisit telefonic Constantin Oancea.

CITEȘTE ȘI

——

La o zi după ce Adrian Ciureanu a murit o altă tragedie a avut loc în stațiunea Jupiter. Un turist, în vârstă de 45 de ani, din Craiova, a murit înecat, după ce a ignorat avertismentele salvamarilor și a intrat în mare ca să facă o poză.

Citește mai multe despre Adrian Ciureanu pe Libertatea.

Comentarii