Mergi direct la conținut »
Adrian Sârbu, fostul şef al Pro TV, a rămas fără apartamentul din Mamaia
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Adrian Sârbu, fostul şef al Pro TV, a rămas fără apartamentul din Mamaia

Adrian Sârbu, fostul şef al Pro TV, a rămas fără apartamentul din Mamaia

Fostul şef al Pro TV a fost executat de către instituțiile statului. Adrian Sârbu a rămas fără apartamentul pe care-l deţinea in celebrul complex Caelia, raiul milionarilor din Mamaia.

Fostul şef al Pro TV a pierdut astfel o proprietate extrem de valoroasă și foarte importantă pentru el, susțin surse din anturajul acestuia, citate de stiripesurse.ro

Supranumit „raiul milionarilor”, cartierul e considerat unul dintre cele mai selecte din România. Apartamentele de aici au preţuri care începde la 350.000 euro şi ajung până la 500.000 euro. Mircea Sandu, Vasile Blaga, Ciprian Marica sau George Copos se numara printre cei care detin proprietati in acest complex, mai notează publicaţia on-line.

Cine i-a inventat pe “legionarii de la Universitate”, în 13-15 iunie 1990

Apartamentul lui Adrian Sarbu are 2 camere si 79 mp, se afla la parterul imobilului. Pretul de pornire a licitatiei este de 1,42 milioane lei (aproximativ 310.000 euro), conform unor evaluari realizate de un specialist. Adrian Sarbu ar avea datorii de peste cinci milioane de dolari la două bănci comerciale iar insitutţiile financiare au formulat cerere de urmarire licită şi au cerut recuperarea creanţelor.


INTERVIU EXCLUSIV | Directorul podgoriilor care au produs vinul ”Briliantului” dezvăluie: Mutu și Mourinho s-au certat de la droguri, s-au împăcat de la băutură!

VIDEO/ Ștefania face vloging de la 13 ani. „Mi se părea foarte tare să le zic oamenilor cum fac eu chestii”

EXCLUSIV/ Libertatea i-a întrebat pe copiii de politicieni cum au ajuns secretari de stat: ”Gena și inspirația de la părinți”!

Close
Închide
  Close