De Daria Maria Diaconu,

Primarul Dorin Nicolae Lojigan a negat situaţia prezentată de asistenta de la spital.

„Dumneaei spune asta, asta nu înseamnă că aceasta este și realitatea. De la preluarea mandatului, din 2016, investițiile făcute se ridică la peste un milion de lei, inclusiv partea de laborator. (…) O cunosc pe această doamnă (Steliana Husar – n.r.), veșnic dumneaei are probleme. Actuala nemulțumire se datorează faptului că doamna trebuie să lucreze și în schimbul doi. Din noiembrie 2017 s-a lucrat doar într-un schimb. În noiembrie 2019 s-a reluat munca în două schimburi. Doamna a refuzat acest lucru. De aici pleacă nemulțumirile dumneaei (…) În acest moment nu avem lipsă de personal la spital. Lucrurile funcționează bine în spital și eu sunt mulțumit de ce se întâmplă acolo”, a declarat primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan la emisiunea Adriana Nedelea LA FIX.

Întrebat dacă va discuta cu asistenta respectivă, edilul a spus:

„Nu am de ce să vorbesc cu dumneaiei. Nemulțumirea personală e de competența conducerii spitalului”.

Citeşte şi:

Un tânăr de 23 de ani vrea să dea lovitura în agroturism. Îi cazează pe turiști în butoaie de lemn: „M-am gândit să fac ceva unic în România”

Nu cetățenii, ci blaturile cu televiziunile îi țin pe Gabriela Firea și pe primarii de sectoare în cursa pentru primării!

Ileana Văcăroiu, șefa secției de nefrologie de la ”Sf. Ioan”, spune că profesorul pe fals Checheriță trage sforile astfel încât ”7 rezidenți din 24 au ajuns să umilească medici!”

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși