MENIU CAUTĂ
20 Iul. 2013 21:02

Afaceristul ilfovean Nae Nicolae, înmormântat în acorduri de fanfară

Distribuie

Sutele de coroane de flori, cărate de trei camioane, au arătat faptul că oamenii din zona în care locuia, îl apreciau pe Nae Nicolae.
Renumele de care se bucura afaceristul a făcut ca pe stadionul din Ştefăneşti să se strângă mai mult de 2.000 de persoane ce au ţinut să înfrunte căldura aprigă şi să-l aplaude frenetic atunci când sicriul cu trupul său a fost depus pe gazon.
De acolo, mulţimea de oameni, între care şi finul său, cunoscutul cântăreţ Adi Minune, a poposit la biserică, unde un sobor de şapte preoţi a ţinut slujbă mai bine de o oră.
Lacrimile şi strigătele de durere ale familiei milionarului au fost acoperite, pe drumul către cimitir, de o fanfară coordonată de unul dintre amicii lui Nicolae, manelistul Dan Bursuc.
În timp ce omul de afaceri era condus pe ultimul drum, angajaţii restaurantului de lângă stadion se pregăteau pentru pomană. Conform unor surse, chelnerii au avut de servit, într-un cort special amenajat, 600 de porţii de mâncare.

Medicii nu i-au putut reconstrui faţa

În urma accidentului de la jumătatea acestei săptămâni, trupul lui Nae Nicolae a fost zdrobit între fiarele contorsionate. Pentru ca atât copiii săi, cât şi cunoscuţii ce urmau să-l conducă pe ultimul drum să-l poată vedea, membrii familiei afaceristului le-a cerut medicilor să-i reconstruiască faţa. Din păcate pentru ei, eforturile medicilor au eşuat, aşa că ieri, sicriul cu trupul milionarului a fost închis.

Groparii nu ştiau cum să aşeze sicriul

La finalul ceremoniei de înhumare a lui Nae Nicolae, un incident nu tocmai plăcut le-a răvăşit sufletele rudelor acestuia.
Timp de aproape 10 minute, cei care ar fi trebuit să aşeze sicriul cu trupul lui Nae Nicolae în mormânt s-au tot contrat între ei, neştiind exact în care parte se află capul milionarului şi în care parte sunt picioarele acestuia pentru a-l pune corect în criptă.
Incidentul n-a trecut nevăzut, una dintre femeile îndoliate ce a plâns la căpătâiul lui Nicolae exclamând: Vedeţi, nu vrea să fie pus acolo, nu vrea să plece, se gândeşte la copiii lui'.

Adrian Minune şi-a condus naşul pe ultimul drum îmbrăcat în pantaloni scurţi

Cortegiul funerar a fost condus ieri de finul lui Nicolae, Adi Minune. În afară de el, au mai participat Dan Bursuc şi protejatul său, manelistul Sorinel Copilul de Aur. În plus, prezenţa altui personaj a atras atenţia, la biserică.
Printre bărbaţii îmbrăcaţi în negru, ce purtau ochelari de soare, a apărut şi Ion Titişor, zis Fane Spoitoru, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii