MENIU CAUTĂ
06 Mar. 2018 09:33

Aglomerație la metrou, pe magistrala Berceni-Pipera. Explicațiile Metrorex despre blocaj / FOTO

Distribuie

Aglomerație la metrou, pe magistrala Berceni-Pipera. Trenurile circulă, marți dimineață, cu dificultate din cauza fluxului mare de călători, motiv pentru care pot sta între stații minute bune în tunel.

UPDATE 10.40: Metrorex a făcut noi precizări în urma aglomerației din această dimineață. Mai precis, a anunțat că au fost luate „măsuri de fluidizare a traficului de călători, pentru evitarea supraaglomerării de la orele de vârf.” Astfel, pe magistralele 1, 2 și 3 au fost introduse în circulație trenuri suplmentare și a fost suplimentat personalul de conducere a trenurilor pentru mișcorarea timpilor de întoarcere a metrourilor la capetele de magistrare, anunță Metrorex.

UPDATE 9:50: Metrorex a oferit un punct de vedere cu privire la cauza aglomerației la metrou din această dimineață.

„Metrorex informează publicul că astăzi, 06.03.2018, la ora 08:10, în stația Tineretului, un tren de metrou a prezentat probleme tehnice la ușile de acces, acesta fiind retras din circulație pentru remedierea defecțiunilor. Călătorii au fost debarcați în stația Tineretului și preluați de celelalte trenuri. Aceștia au fost permanent informați despre situația creată prin sistemul de sonorizare din trenuri dar și din stații”, au precizat reprezentanții Metrorex.


Sute de oameni au rămas blocați pe peron, la stația Piața Victoriei. Reprezentații Metrorex au anunțat că, din cauza numărului mare de călători, trenurile staționează în tunel, între stații.

Aglomerație s-a format și între stațiile Unirii și Tineretului, unde unii oameni spun că așteaptă și de jumătate de oră ca să se urce în metrou. Durata unei călătorii între două stații poate ajunge și la șapte minute.


Citește și: EXCLUSIV|Roxana Vătăşelu, cel mai tânăr român angajat la ONU. ”Am dat peste 30 de teste, am avut 50 de interviuri”


 

 

Citește mai multe despre #salvatipipera, Berceni, Metrou și pipera pe Libertatea.

Comentarii