UPDATE ora 14.20: Albert Caraian a demisionat din funcția de consilier PSD Sector 1, a transmis partidul condus de Marcel Ciolacu într-un comunicat de presă.

PSD a precizat însă că „pentru că şi-a dat bani necuveniţi din fonduri europene, acuzată de Agenţia Naţională de Integritate şi cercetată de Direcţia Naţională Anticorupţie, Clotilde Armand continuă să fie menţinută în toate funcţiile de către USR”.

UPDATE ora 11.55: Într-o postare pe Facebook, Albert Caraian și-a cerut scuze pentru moment. „Tehnica mai joaca feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa caldă era de la propria centrală, ca să anticipez orice întrebări. Scuze încă o dată tuturor!”, a transmis consilierul PSD.


Știrea inițială. Momentul a avut loc imediat după ce Miruna Mureșan, înlocuitoarea Secretarului General al Sectorului 1, a deschis ședința extraordinară a Consiliului Local Sectorul 1 din București, de vineri dimineață, 24 februarie.

Mureşan l-a nominalizat pe Marian Aurelian Bârgău, consilier PMP, dar în imaginile video a apărut consilierul PSD, Albert Caraian, care se afla la duș.

Se aud de mai multe ori râsetele celor prezenți la ședință, până când consilierul își închide camera telefonului.

Ședința a fost transmisă în direct pe pagina de Facebook a Primăriei Sector 1 şi pe YouTube, dar a fost ștearsă.

Libertatea l-a contactat pentru un punct de vedere, însă Albert Caraian nu a răspuns.


Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro