MENIU CAUTĂ
11 Iun. 2012 13:50 , de Radu Nistor

ALEGERI LOCALE 2012| El este cel mai tânăr şi cel mai votat primar din România ! Cătălin Cherecheş, reales primarul municipiului Baia Mare cu 86,3 % !

Distribuie

Cherecheş, mai bun ca Johannis şi Mazăre

Cu procentul de 86,03 %, Cătălin Cherecheş se situează pe primul loc din ţară la nivelul municipiilor reşedinţă de judeţ, surclasându-l atât pe Klaus Johannis, primarul Sibiului care a căştigat al patrulea mandat de primar cu doar 77,9 %, cât şi pe primarul Constanței, Radu Mazăre. Acesta din urmă a obţinut doar 65 % din sufragiile electoratului.
Cătălin Cherecheş le mulţumeşte băimărenilor pentru încrederea acordată
„Le mulţumesc băimărenilor pentru participarea exemplară pe care au avut-o. Le mulţumesc totodată pentru că mi-au oferit posibilitatea să fiu primul la nivelul municipiilor reşedinţă de judeţ din ţară, având scorul cel mai mare şi acest lucru mă onorează, dar mă şi obligă. Sunt aproape 20.000 de voturi în plus faţă de ce am obţinut acum un an şi e  important să conştientizez acest lucru şi să vedem cum împreună, noi, această mare familie a băimărenilor, putem să ducem mai departe planurile pe care le avem pentru municipiul Baia Mare şi să dezvoltăm oraşul nostru”, a spus Cherecheş.

Citește mai multe despre Alegeri pe Libertatea.

Comentarii