Mergi direct la conținut »
UPDATE | Amenințare cu gaz sarin la Gara de Nord și Aeroportul Otopeni. Ulterior, apelantul a afirmat că are dublă personalitate și că prima sa personalitate a sunat la 112 Galerie foto
9imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE | Amenințare cu gaz sarin la Gara de Nord și Aeroportul Otopeni. Ulterior, apelantul a afirmat că are dublă personalitate și că prima sa personalitate a sunat la 112

UPDATE | Amenințare cu gaz sarin la Gara de Nord și Aeroportul Otopeni. Ulterior, apelantul a afirmat că are dublă personalitate și că prima sa personalitate a sunat la 112

Un bărbat a sunat, marți seara, la serviciul de urgență 112 pentru a anunța că a amplasat mai multe dispozitive cu gaz sarin la Gara de Nord și Aeroportul Internațional "Henri Coandă". În urma verificărilor s-a constatat că alertele au fost false. 

UPDATE 21:50: Surse judiciare au declarat, pentru Libertatea, că autorul amenințării a revenit cu un apel telefonic și a afirmat că are dublă personalitate și că prima sa personalitate a sunat la 112 să anunțe că a pus „bombe”, însă el, „personalitatea cea bună”, și-a dat seama că este o greșeală și s-a gândit să anunțe acest lucru.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că nici amenințarea de la Gara de Nord nu se confirmă.

UPDATE 20:37: În urma sesizării telefonice în ceea ce privește amenințarea cu gaz sarin, conducerea Aeroportului Internațional „Henri Coandă” anunță că amenințarea s-a dovedit a fi falsă.


La ora 17:40 a fost înregistrat un apel la 112, făcut de un bărbat care pretindea că a instalat mai multe dispozitive cu gaz sarin la Gara de Nord și la Aeroportul Otopeni, transmite reporterul Libertatea.

La Gara de Nord, activitatea feroviară se desfășoară conform programului, iar trupele speciale fac verificări, arată CFR Infrastructură.

Conducerea Aeroportului Internațional „Henri Coandă” a decis întrunirea comitetului de criză, care a analizat situația și a luat măsuri în consecință. Totodată, agenții de securitate de la aeroport vor efectua verificări suplimentare în terminalul de pasageri. Programul zborurilor nu a fost afectat, arată Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).


CITEȘTE ȘI: Aceleaşi cifre, două interpretări. Cum văd Puterea şi Opoziţia reducerea şomajului şi a decalajului dintre bogaţi şi săraci


FOTO: HEPTA

Close
Închide
  Close