14 Sep. 2017 10:58

Alertă la școala la care învață prințul George! O femeie a fost arestată

Distribuie

Alertă la școala la care învață prințul Geroge. O femeie a fost arestată în urma unei presupusei spargeri la școala Thomas’s Battersea, situată în sudul Londrei. În urma acestui incident, măsurile de securitate la această unitate de învățământ vor fi revizuite, relatează The Telegraph.

O femeie în vârstă de 40 de ani a fost arestată, după ce a intrat în școala Thomas’s Battersea. Aceasta ar fi reușit să intre în unitatea de învățământ, unde a stat pentru o scurtă perioadă de timp, înainte să iasă din clădire. Ulterior, poliția a anunțat că o persoană a fost arestată, fără să ofere alte precizări.

Forţele de ordine cooperează cu şcoala în vederea unor noi aranjamente în domeniul securităţii, a anunţat Poliţia Metropolitană de la Londra.

Poliţia se implică în măsurile de securitate implementate în vederea asigurării securităţii prinţului George, al treilea în linia succesiunii la tron, după William şi prinţul Charles.

Prințul George, fiul prinţului William şi al lui Kate, a început şcoala săptămâna trecută. El a fost dus la școală de tatăl său, deoarece Kate, care este însărcinată cu al treilea copil, s-a simțit rău.


Citește și: VIDEO | Imagini cu momentul în care Mihai Goţiu a fost lovit cu pumnul de Mirel Palada într-o pauză publicitară


Loading...
Comentarii