De Daniel Conțescu,

Așa arată genunchiul făcut praf al unui om al legii care a avut curajul, în 2019, să înfrunte interesele unei grupări de proxeneți craioveni, care duceau fete să se prostitueze în străinătate. Din grupare face parte și un fost polițist cu funcție importantă!

Avem înregistrări, avem fotografii, avem mărturii.

Avem și proba că dosarul, ajuns la DIICOT Craiova, stagnează și acum. 

Este exemplul clasic de complicitate între autorități și infractori și așa înțelegem cel mai bine de ce dosarul criminalului în serie de la Caracal a fost deja luat de două ori. Întâi de la Parchetul Caracal la DIICOT Craiova și, miercuri seară, de la DIICOT Craiova la DIICOT București.

Citiți dezvăluirile unui caz uluitor: Unui avocat i-a fost rupt piciorul demonstrativ în centrul Craiovei, după ce s-a implicat într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism a doi frați, unul fost polițist!

Citeşte şi:

Anchetatorii explică de ce vecinii n-au simțit mirosul când Gheorghe Dincă a ars cadavrul în butoi

Drama de la Caracal, ce minciuni s-au spus şi cine vrea să ne intoxice

Criminalul din Caracal n-a vrut să facă declarații decât în fața procurorilor bărbați! „Gheorghe Dincă e un misogin, crede că femeia e un obiect care face pe plac bărbatului”

Detalii din dosarul Caracal: DIICOT a adus un câine de cadavre! Cum a fost ars din ambele părți corpul ale cărui resturi au fost găsite în curtea lui Gheorghe Dincă

După cazul Caracal, Parchetul General a redeschis cazul șocant al suferinzilor psihic legați cu chingi la Măciuca! “Angajații au recunoscut abuzul”

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”
GSP.RO

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”

Horoscop 19 februarie 2020. Racii încep să viseze cu ochii închiși
HOROSCOP

Horoscop 19 februarie 2020. Racii încep să viseze cu ochii închiși