Unchiul Alexandrei Măceșanu a vorbit, la Antena 3, despre discuția pe care a avut-o cu președintele României.

„Da, am discutat cu domnul Iohannis. Am avut o discuție telefonică, la o săptămână după ce a început această nenorocire. L-am contactat pe președinte. Dânsul este foarte ocupat în general, nu știu ce face dar este foarte ocupat și nu am pus la îndoială faptul că este un om ocupat. Mi-am folosit dreptul de petiționare, am trimis o petiție pe adresa Președinției”, a precizat Alexandru Cumpănașu.

Cumpănașu a mai afirmat că a fost contactat de un angajat al Administrației Prezidențiale pentru a discutat cu un consilier.

„Din păcate, trecând prin CSAT, informațiile pe care eu le dețin nu i le pot da unui consilier. Motiv pentru care la o și sau două m-a sunat domnul Iohannis. M-a rugat să transmit condoleanțe familiei Alexandrei și mi-a spus că va analiza solicitările mele. A fost informat așa cum am fost toți informați, cred eu, de către aceste instituții infecte”, a spus Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu și-a manifestat intenția de a candida la alegerile prezidenţiale și a îndemnat oamenii să îi acorde semnăturile necesare. Unchiul Alexandrei Măceșanu a spus anterior că nu este interesat de o posibilă candidatură.

Citeşte şi:

Polițistul de la Caracal dat afară explică fotografiile în care apare cu interlopi și face dezvăluiri din noaptea căutării Alexandrei. „Alexe nu l-a lăsat pe polițistul Pistol să intre în curte!”

Sociologul Barbu Mateescu, despre candidatura lui Alexandru Cumpănașu: „Încearcă să devină cunoscut printr-un incident grav”

Incendiu puternic la o hală din zona Pipera din București. Prefectul Capitalei: „Focul va putea fi stins abia sâmbătă”

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie