MENIU CAUTĂ
05 Noi. 2013 18:51 , de Geo Berciu

AMĂNUNTE TERIFIANTE IES LA IVEALĂ ÎN CAZUL lui Ionuţ, copilul ucis de maidanezi: S-A LUPTAT PENTRU VIAŢA LUI PÂNĂ ÎN ULTIMELE CLIPE!

Distribuie

Într-o scrisoare deschisă care circulă pe Internet se fac dezvăluiri teribile despre moartea lui Ionuţ Anghel, care a fost sfâşiat de câini maidanezi în parcul Tei, din Bucureşti. Potrivit informaţiilor aflate de la anchetatori, băiatul s-ar fi luptat pentru viaţa lui cu haita de câini, el fiind găsit cu păr de cîine în pumnişorii strânşi.
„Uitati-va in ochii copilului si amintiti-va cand veti vota normele de aplicare a „legii Ionut” ca privirea asta angelica si nevinovata a cerut ajutorul nostru… in 02 septembrie cand a fost atacat de cainii adoptati pe declaratie pe proprie raspundere.
Trupul neinsufletit si mutilat al micutului a fost gasit de anchetatori cu fire de par de caine in pumnisorii stransi pentru ca acest copil de 4 ani s-a luptat cu toate puterile sale pentru viata sa„, se arată în petiţia în care asociaţia „Despre copii” militează pentru siguranţa copiilor.
Întreaga scrisoare o puteţi vedea AICI.

Citește mai multe despre caine pe Libertatea.

Comentarii