MENIU CAUTĂ

FOTO | Ambasada SUA la București, criticată pentru mesajul postat pe Facebook după incidentele violente din Piața Victoriei

Distribuie

Ambasada SUA la București a publicat pe pagina de socializare o imagine pe care mulți internauți au considerat-o nepotrivită după incidentele violente de vineri seară din Piața Victoriei.

Vineri seară, 100.000 de persoane au participat în București, la mitingul diasporei, care s-a transformat, după ora 23:00, într-o veritabilă luptă de stradă între jandarmi și o parte dintre protestatari. Bilanțul transmis, sâmbătă, de Jandarmeria Română este de 452 de persoane rănite.

După noaptea de foc din Piața Victoriei, mesajul postat pe Facebook de Ambasada Statelor Unite ale Americii la București a fost criticat de internauți.

Majoritatea oamenilor de pe rețeaua de socializare au găsit total nepotrivit gestul făcut de Ambasada SUA la București. „Din păcate nu ne mai putem gândi la așa ceva”, „Țara arde și Ambasada se piaptănă”, „Cum e posibilă această postare după violențele de aseară?”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților la mesajul scris pe pagina de Facebook U.S. Embassy Bucharest.

Citește mai multe despre Ambasada SUA, Diaspora, piata victoriei și proteste pe Libertatea.

Comentarii