De Răzvan Mihalașcu,

Oamenii spun că sunt disperați deoarece nu mai au bani pentru medicamente și se tem că șoferul considerat vinovat va scăpa de pedeapsă deoarece aceasta se va prescrie dacă nu se ajunge la sentinţă, notează Ziarul de Iași.

„Nu se mai poate aşa ceva… Şoferul vinovat a adus alte probe la dosar. Iar judecătorul le-a ad­mis. Face aşa de ani de zile şi îi merge”, a spus plângând tatăl copilei, pentru sursa citată.

Părinţii fetei au încercat să înduplece judecătorii aducând-o şi pe fiica lor, în scaunul cu rotile, în faţa instanţei.

Părinții se tem să dosarul va fi tergiversat și se va prescrie anul viitor. Motivul: Judecătoria Iași a admis noi probe înaintate de șoferul considerat vinovat și a fixat un nou termen, pe data de 14 ianuarie 2020.

„La anul, dosarul se va prescrie, şi aici vor ei să se ajungă. Să scape! De asemenea, şoferul vinovat a depus la dosar o expertiză, făcută de către el, în care scrie că avea o viteză de 40 km/h atunci când a lovit fata pe trecere. În condiţiile în care ea a fost târâtă pe capota maşinii 30 de metri”, a spus tatăl fetei.

Pe 2 decembrie 2015, Ana Maria Tănasă a rămas paralizată, după ce a fost lovită de o mașină, pe trecerea de pietoni din localitatea ieșeană Valea Lupului. Adolescenta, care atunci avea 15 ani, a fost spulberată de
un autoturism Logan condus de comisarul Gărzii de Mediu Iași, Eugen Sandu, care a fost inclusiv director al Agenţiei de Mediu, notează Ziarul de Iași.

Ce este Antifa, mișcarea stângii radicale pe care Trump vrea să o declare „organizație teroristă„
Recomandări
Ce este Antifa, mișcarea stângii radicale pe care Trump vrea să o declare „organizație teroristă„
 

Ana Maria a stat în comă o lună de zile, iar medicii îi dădeau 1% şanse de supravieţuire, dar adolescenta de 15 ani a învins în lupta cu moartea.

Asistenții maternali care o îngrijesc pe Ana Maria ca pe propriul copil încă de la vârsta de trei ani susțin că fata nu a beneficiat de tratament corespunzător pentru recuperare, în timp util, iar starea ei de sănătate s-a agravat.

Libertatea a scris că abia pe 28 decembrie 2018, procurorii ieșeni l-au trimis în fața judecătorilor pe Eugen Sandu, comisarul Gărzii de Mediu Iași, cel care a călcat-o pe trecerea de pietoni pe Ana Maria Tănasă, fata care de patru ani își mișcă doar ochii.

Foto: Ziarul de Iași

Citeşte şi:

Cum se tergiversează un accident grav: poliția a cerut de la Garda de Mediu un număr de mașină greșit! În loc de MH, a întrebat de MM, iar Garda a răspuns: „Nu e mașina noastră!”

„Vestele galbene” au protestat și în România! Oamenii au blocat trecerea de pietoni din Iași pe care a fost paralizată Ana Maria Tănasă!

Cum arată acum celebrii hoți din filmul „Singur acasă”. Transformarea e radicală!

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare