Mergi direct la conținut »
Anamaria Prodan, detalii neștiute despre tatăl ei. „L-a prins pe Rîmaru”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Anamaria Prodan, detalii neștiute despre tatăl ei. „L-a prins pe Rîmaru”

Anamaria Prodan, detalii neștiute despre tatăl ei. „L-a prins pe Rîmaru”

Tatăl Anamariei Prodan a murit la vârsta de 54 de ani, când impresara avea aproape 18 ani. De atunci, viața ei și a surorii sale s-a schimbat total. Prezentatoarea tv a vorbit despre acesta, în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Traian Tănase a murit la 54 de ani, în 1992,  înainte că Anamaria Prodan să împlinească 18 ani. Cauza decesului a fost o congestie cerebrală. Mama vedetei,  Ionela Prodan, a renunţat la viaţa de scenă aproape în totalitate, pentru a se ocupa de creşterea fiicelor sale.

„Tatăl meu ne-a crescut pe noi. Mama merge 7-8 luni pe an în turnee în toată lumea. Tata gătea, ne călca, ne spăla. A fost o chestie aşa… Tatăl meu era poliţist, l-a prins pe Rîmaru, a mărturisit Anamaria Prodan, la „Xtra Night Show”.

Anamaria şi Laurențiu au o căsnicie model. Cei doi deţin două reşedinţe în Emirate, mai exact un apartament în Dubai şi o vilă în Abu Dhabi. „Nu m-aş muta niciodatã de aici, este cea mai frumoasã zonă din Dubai!”, spune Anamaria, referindu-se la apartamentul pe care cei doi îl deţin chiar lângă cel mai cunoscut mall din Dubai, completând: „Toată viaţa mi-am dorit să dorm la hotel. Mi-am zis că dacă nu o să am familie şi copii o să trăiesc la hotel. Uite că am familie şi copii, dar am şi o cameră la hotel!”, spune impresara.

Citește și

Proiect: Guvernul introduce coplata la privat. Pacienții vor achita diferența dintre suma decontată de Casa de Asigurări și costul real al tratamentului

 

Close
Închide
  Close