Mergi direct la conținut »
Anca Alexandrescu, consiliera lui Liviu Dragnea, numită consilier onorific al premierului Dăncilă
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Anca Alexandrescu, consiliera lui Liviu Dragnea, numită consilier onorific al premierului Dăncilă

Anca Alexandrescu, consiliera lui Liviu Dragnea, numită consilier onorific al premierului Dăncilă

Anca Alexandrescu, consiliera de imagine a președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a fost numită consilier onorific al prim-ministrului Viorica Dăncilă, conform unei decizii publicate joi în Monitorul Oficial.

De Valentina Postelnicu,

Activitatea sa este neremunerată, se mai arată în decizia semnată de şefa Guvernului și publicată în Monitorul Oficial.

Anca Alexandrescu a fost căsătorită cu Dan Andronic, patronul cotidianului Evenimentul zilei, și este fiica jurnalistului Horia Alexandrescu. A coordonat comunicarea şi pentru foştii premieri Adrian Năstase şi Victor Ponta, dar și pentru fostul primar general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Nu este prima numire în Guvern, din rândul apropiaților lui Liviu Dragnea. Darius Vâlcov, angajat la Parlament și implicat în elaborarea și implementarea programului de guvernare al PSD-ALDE, a fost numit săptămâna aceasta consilier de stat în Guvernul Dăncilă.

Documentul a fost publicat în Monitorul Oficial și este semnat de Viorica Dăncilă. Decizia este contrasemnată de secretarul general al Guvernului, Ioana Andreea Lambru. A fost printre primele acte semnate de prim-ministrul Viorica Dăncilă, imediat după preluarea mandatului.

Citește și: REPORTAJ/La un pas de civilizație, patru suflete își duc traiul într-o cocioabă dărăpănată și supraviețuiesc cum pot

Close
Închide
  Close