Mergi direct la conținut »
Andreea Bălan, la Gay Pride. ”Oamenii de la mitingul PSD mi s-au părut foarte triști...”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Andreea Bălan, la Gay Pride. ”Oamenii de la mitingul PSD mi s-au părut foarte triști...”

Andreea Bălan, la Gay Pride. ”Oamenii de la mitingul PSD mi s-au părut foarte triști…”

Prezentă la Gay Pride 2018, care se desfășura cam în același timp și foarte aproape de ”marele miting PSD”, Andreea Bălan a ”tras cu ochiul”și  în Piața Victoriei.

Artista s-a aflat printre susținătorii comunității LGBT adunați în capătul Pieței Victoriei, alături de coregraful Emil Rengle, câștigătorul ediției din acest an de la ”Românii au talent”. Cei doi au stat în mijlocul protestatanților care au purtat haine colorate și steaguri pe care erau desenate curcubee. În ciuda faptului că a fost vorba despre un marș, Rengle a ales să se încalțe o pereche de pantofi cu tocuri de 15 centrimetri. ”Sunt aceeiași pe care i-am purtat în finală”, a spus coregraful.

Îmbrăcată cu tricou alb și geacă albă, Andreea Bălan ar fi putut ușor să se strecoare și la ”celălalt miting”, dar artista a preferat să tragă cu ochiul, dar să și tragă și o concluzie. ”Oamenii de la mitingul PSD mi s-au părut triști. Nu se compară cu veselia de aici”, a declarat Andreea Bălan .

 

 

 

 

Close
Închide
  Close