Andreea Raicu, vedeta de la Prima, a facut o pasiune pentru sufleul de cascaval. „Este o mancare usoara, foarte potrivita pentru perioada verii si i se poate alatura orice fel de salata”, sustine Andreea. Reteta nu este foarte simpla, dar prezentatoarea ne asigura ca merita tot efortul.
Sunt necesare 500 g de cascaval, 8 oua, 500 g sos bechamel, doua linguri de pesmet si 100 g unt. Se bat spuma albusele si apoi se adauga jumatate din cantitatea de galbenus. Se rade cascavalul, se prepara sosul bechamel si se adauga la compozitie. Un vas incapator de Jena se tapeteaza cu unt si cu pesmet, dupa care se toarna amestecul obtinut. Vasul se introduce la cuptor aproximativ 30 de minute, impreuna cu un alt vas cu apa (bain-marine).
Unica.ro
Îndrăgitul artist și iubitul lui n-au mai ținut cont de nimic și s-au sărutat în văzul lumii, pe stradă / FOTO
Viva.ro
Erau de nedespărțit, dar acum s-a aflat de ce Denisa Tănase s-a distanțat de sora ei, Raluca. Totul a pornit de la un fost iubit și mulți au rămas fără cuvinte când au auzit ce s-a întâmplat între ele: „N-am acuzat-o nicio secundă..."
Libertateapentrufemei.ro
Din nou doliu în muzica românească! Artiștii noștri sunt în șoc după moartea colegului lor, la 48 de ani: “A făcut istorie în muzică...”
FANATIK.RO
Sfatul zilei pentru duminică, 15 decembrie 2024. Dragoste pentru Săgetător
Elle.ro
EXCLUSIV: Ana Ularu, despre cel mai nou serial Netflix în care joacă. Ce rol are actrița în Subteran: "Mă inspiră curajul personajului meu"
Unica.ro
Cristela Georgescu, dezbrăcată în zăpadă! Imaginile cu soția lui Călin Georgescu au devenit virale pe internet / FOTO
Observatornews.ro
Afacerea deschisă de Lăcrămioara şi fiul ei, Ciprian, cu 2 ani în urmă, are succes şi peste hotare. Preţul pe kg e în jur de 100 de lei
HOROSCOP
Horoscop 14 decembrie 2024. Racii trebuie să fie mai zgârciți la vorbă și mai generoși cu faptele, mai ales cu cele care vor aduce armonie