“Da, eu eram! Îi făceam pedichiura! Este adevărul adevărului! Practic, nu m-a obligat. Eu am lucrat acum vreo 14 ani în aşa ceva, de 12 ani lucrez în Patrimoniu şi a auzit că mă pricep. Văd că spune că i-am pus o faşă, dar nu e adevărat! Îi făceam pedichiura. M-a rugat şi în final nu am avut ce să fac. I-am făcut. A fost singura dată. Aflase că mă pricep, de unde, nu ştiu…”, a declarat angajata, pentru Mediafax.

Femeia a mai spus că imaginile au fost filmate în urmă cu doi ani. Totodată, ea a vorbit și despre modul în care directorul Marian Rotaru tratează angajații.

“Eu, care am şi nişte probleme de sănătate, o dată am fost luată cu salvarea de la serviciu, ne tot stresează, înjurături. Eu, oricum, am un Dumnezeu deasupra capului, o familie, doi copii şi nu am să mint niciodată. Acum, dacă o să fiu dată afară, o să fiu umilită, asta mi-a fost soarta, până aici s-a mers. Poza este de la început, când a venit dânsul, acum doi ani”, a spus aceasta.

Imaginile cu angajata care îi face pedichiura directorului Marian Rotaru au fost publicate de scandaldegorj.ro. Potrivit sursei citate, directorul a obligat-o pe femeia de serviciu să-l spele pe picioare, să-i taie unghiile, dar și să-l tundă în biroul Primăriei.

După publicarea imaginilor în presă, Marian Rotaru a declarat că, de fapt, nu i se făcea pedichiura, ci că suferise o luxație la gleznă, iar femeia de serviciu îi punea o fașă cu gheață. Cât despre celălalt picior, pe care îl ține în ligheanul cu apă, el spune că avea gută și îl ținea la indicația medicului. Totodată, directorul din Primăria Târgu Jiu spune că fotografia este din 2016.


CITEȘTE ȘI: 

VIDEO/Bărbatul care și-a sechestrat și terorizat iubita, apărat de tată. „Poate i-a mai dat câte o palmă, de forţă majoră, dacă femeia e tare în gură, nu corespunde”

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie