De Cristina Sterian,

Cadrul medical spune că, dacă cererea îi va fi acceptată, respectiv din familia de medici să meargă la serviciu în lupta cu coronavirusul doar unul dintre soți, el ”va fi un soldat exemplar” și nu se va plânge nici măcar de lipsa echipamentelor.

Apelul a fost lansat pe contul său de Facebook și se adresează în mod direct secretarului de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.  Medicul spune că nu toate cadrele care cer să fie lăsate acasă în această perioadă de pandemie de coronavirus sunt ”dezertori”.

”Nu îmi distrugeți toată familia!”

”Domnule Arafat, va rog să mă ascultați. Nu îmi distrugeți toată familia! Sunt medic urolog, soția hematolog și avem doi copii de 2 ani și jumătate și respectiv 5 ani și 11 luni. În situația de față sunt disperat.

Nu avem nici o soluție pentru cei mici dacă noi ne vom îmbolnăvi. Spuneți că e război. Părerea mea e că e mai mult mai grav decât la război pentru că inamicul e invizibil, „armata” e foarte mică și dacă pică unul, nu e altul de pus în loc. Dar chiar și așa… la război pleacă doar soldatul, își lăsă soția și copiii acasă. Și luptă pentru patrie cu gândul să își apere familia.

Medic Ciprian Ghilic

Vreau să lupt cu gândul că soția și copii vor fi bine. Nu îmi obligați soția să vina pe front și voi fi soldat exemplar. Nu mă voi plânge că nu am protecție sau medicamente. Voi lupta și asimptomatic și simptomatic. Atât doar … lasăți-mi soția acasă să aibă grijă de copii. Și nu mă voi gândi să „dezertez” a scris dr. Ciprian Ghilic.


După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite