Mergi direct la conținut »
Arcul de Triumf va fi deschis duminică pentru vizitare. Intrarea este liberă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Arcul de Triumf va fi deschis duminică pentru vizitare. Intrarea este liberă

Arcul de Triumf va fi deschis duminică pentru vizitare. Intrarea este liberă

Monumentul Arcul de Triumf va fi deschis pentru vizitare duminică, între orele 9 și 16, cu ocazia evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri. Anunțul a fost făcut de Primăria Capitalei care a precizat că vizitatorii vor putea vedea o colecție de imagini din perioada 1877-1922. Intrarea este liberă.

Primăria Capitalei a anunțat că va deschide pentru vizitare Arcul de Triumf duminică, 2 decembrie. Monumentul va putea fi vizitat gratuit, între orele 9 și 16.

Arcul de Triumf, monument istoric consolidat, restaurat şi conservat de către Municipalitate prin cofinanţare europeană, se află în plin proces de amenajare interioară pentru a-şi consolida poziţia de obiectiv turistic de prim rang al Bucureştiului. Vizitatorii vor avea oportunitatea de a vedea o impresionantă colecţie de imagini din perioada 1877-1922, ce ilustrează prin intermediul unor instantanee de front eroismul Armatei Române sub măreaţa conducere a Regilor Întregirii, se arată într-un comunicat la Primăriei Capitalei, conform Mediafax.

Accesul se va face pe axa nord-sud, Bd. Kiseleff dinspre Casa Presei Libere, sub îndrumarea Poliţiei Rutiere.

Aflați de ce în Bucureşti s-au construit 6 Arcuri de Triumf.


Citește și VIDEO/ Inventivitatea comercianţilor nu are limite! Ideea genială găsită de patronul unui magazin de la metrou, după ce Metrorex i-a tăiat curentul


 

Close
Închide
  Close