Mergi direct la conținut »
A aruncat cadavrul unui câine pe stradă! Mii de oameni l-au căutat pe Facebook
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > A aruncat cadavrul unui câine pe stradă! Mii de oameni l-au căutat pe Facebook

A aruncat cadavrul unui câine pe stradă! Mii de oameni l-au căutat pe Facebook

Scene de-o cruzime greu de imaginat în Săcele, județul Brașov. Un bărbat a fost filmat în timp ce arunca din mașină cadavrul unui câine. Imaginile cutremurătoare au fost suprinse de camerele de supraveghere instalate în zonă. Gestul bărbatului a stârnit revolta oamenilor care l-au căutat zile în șir pe Facebook. Tot ce știu este șoferul conducea o mașină înmatriculată în județul Covasna.

De Iulian Cuibar,

Șoferul a oprit mașina pe marginea drumului și a aruncat punga în care se afla cadavrul câinelui. Credea că nimeni nu l-a observat. A fost însă văzut de proprietarul unei case și a fost suprins și de camerele de supraveghere.

Fără milă, a abandonat cadavrul câinelui în stradă

”Punga a fost aruncată în faţa casei mele, iar când m-am uitat în ea am rămas uimit, că există şi asemenea oameni! În loc să facă o groapă, unde să-şi îngroape câinele mort, l-a băgat în pungă şi l-a aruncat unde a considerat el că nu-l vede nimeni. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care acel necunoscut a aruncat punga în faţa casei. (…)”, a declarat proprietarul casei din Săcele, pentru covasnamedia.ro

Autorul faptei, suprins de camerele de supraveghere

Autorul faptei, suprins de camerele de supraveghere

Revoltat, bărbatul a publicat imaginile scandaloase pe Internet. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care șoferul parchează mașina și, după câteva minute, scoate o pungă de plastic din portbagaj. Apoi, se urcă din nou la volan și își continuă drumul. Clipul a fost vizionat de peste 1800 de persoane și a stârnit controverse.

„O lecţie usturătoare ar merita. Să-i fie ruşine”, „Ce om? E animal!”, au scris oamenii pe o rețea de socializare, indignați de cele văzute.

Proprietarul casei spune că a depus o plângere la Poliție și așteaptă rezultatul anchetei.

„Am trimis o reclamaţie online, căreia i-am ataşat două filmări”.

Potrivit legii, oamenii, care aruncă deșeuri pe teritoriul spațiilor verzi, riscă amenzi cuprinse între 50 și 100 de lei. Pe de altă parte, individul poate fi o sancțiune usturătoare de până la 2000 de lei pentru îndepărtarea ilegală a cadavrelor sau a resturilor animale.

 

Close
Închide
  Close