Mergi direct la conținut »
Asistații social, scoși la măturat străzile din Constanța, împreună cu persoanele condamnate la muncă în folosul comunității
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Asistații social, scoși la măturat străzile din Constanța, împreună cu persoanele condamnate la muncă în folosul comunității

Asistații social, scoși la măturat străzile din Constanța, împreună cu persoanele condamnate la muncă în folosul comunității

Asistații social din Constanța, dar și persoanele obligate la muncă în folosul comunității, au fost scoase la curățenie pe străzile orașului. Oamenii au tuns gardul viu, au întreținut spațiile verzi și au măturat străzile din mai multe cartiere.

De Mihai Niculescu,

Muncitorii au măturat, au strâns gunoiul și au spălat străzile, împreună cu angajații Serviciului Igienă Publică, arată replicaonline.ro.

Beneficiarii de ajutoare sociale au acționat săptămâna aceasta în cartierul Tomis Nord, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona centrală, în stațiunea Mamaia și zona Vârful cu Dor.

După aceste acțiuni au fost măturate aleile, au fost strânse și transportate resturile vegetale și au fost golite coșurile de gunoi. Astfel de lucrări vor continua în perioada următoare și în alte zone din municipiul Constanța, arată sursa citată.

Sursa foto: Replica


Citește și: VIDEO | În contractul de 54 de milioane de euro, primarul PSD Florea vrea să aclimatizeze arborele de mătase persan în București!


Close
Închide
  Close