Mergi direct la conținut »
Fata sechestrată de playboy-ul Aslan Sadeghi și-a schimbat declarația. După ce a rupt-o cu bătaia, a vrut să-l scape basma curată!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Fata sechestrată de playboy-ul Aslan Sadeghi și-a schimbat declarația. După ce a rupt-o cu bătaia, a vrut să-l scape basma curată!

Fata sechestrată de playboy-ul Aslan Sadeghi și-a schimbat declarația. După ce a rupt-o cu bătaia, a vrut să-l scape basma curată!

Iranianul Aslan Sadeghi, tânărul care și-a sechestrat iubita cunoscută pe o rețea de socializare, a fost la un pas să scape de acuzații. Fata și-a schimbat declarația, la scurt timp după ce băiatul de bani gata a fost trimis de judecători în arest la domiciliu.

De Mircea Constantin,

Polițiștii de la ”Omoruri” și procurorii din Ilfov, cei care au lucrat în acest dosar, s-au trezit, după ce au strâns probe care au dus la reținerea lui Aslan Sadeghi, că tânăra sechestrată le bate la ușă. Nu pentru a aduce, însă, alte acuzații la adresa iubitului care a umilit-o și bătut-o în ultimul hal, ci pentru a-și schimba declarația. Decizia fetei i-a luat prin surprindere pe anchetatori, care, printre rânduri, au ”citit” că la mijloc ar fi vorba de altceva. Dar, până una-alta, tânăra încerca să vină cu o altă versiune a poveștii.

Victima, reținută pentru 24 de ore

Speriată de tot scandalul care s-a creat în jurul cazului și, poate, nutrind ceva sentimente pentru playboy-ul excentric, care nu ezita să apară la terasele de fițe cu animale de companie pe post de accesorii, fata a țesut o altă versiune a ceea ce s-a întâmplat în casa din Corbeanca a playboy-ului mioritic cu origini iraniene. Anchetatorii au rămas în prima instanță uluiți de poveștile îndrugate de ”dama” ce se vedea ani buni la brațele băiatului de bani gata, însă nu au stat cu mâinile în sân. Procurorul de caz a decis, ca urmare a acestor lucruri, să o acuze de mărturie mincinoasă și să o trimită la ”beci” pentru 24 de ore.

A doua zi a revenit la declarațiile inițiale

Când a văzut că nu-i de glumit, mai ales că la acest caz polițiștii au lucrat încontinuu zeci de ore, fata a cerut a doua zi, când cele 24 de ore încă nu expiraseră, să stea de vorbă, din nou, cu anchetatorii. De această dată, ea a revenit la declarațiile pe care le-a dat inițial, atunci când a spus că a fost victima unor scene greu de imaginat. Astfel că, acum, la mai bine de o lună și jumătate de la incident, Aslan Sadeghi așteaptă, în arest la domiciliu, ca dosarul să fie înaintat instanței de judecată.

VIDEO | Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru: ”Spitalul ăsta e transformat în afacere. A lui Flutur, a lui Rîmbu și alții. Afacere de partid”
Recomandări

VIDEO | Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru: ”Spitalul ăsta e transformat în afacere. A lui Flutur, a lui Rîmbu și alții. Afacere de partid”

 

Legată cu bandă adezivă și lovită cu pumnii

Aslan Sadeghi a ajuns pe mânile polițiștilor de la ”Omoruri” din Ilfov, acum o lună și jumătate, după ce a a sechestrat o tânără ce nu are mai mult de 22-23 de ani, a bătut-o cu pumnii și a legat-o cu bandă adezivă. Culmea, fata venise în casa iranianului după ce doi se cunoscuseră pe o rețea de socializare și începuseră o relație. Fata a reușit, la un moment dat, să scape, alertându-și o prietenă, care, la rându-i, a alertat polițiștii.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Paula Seling, la Interviurile Libertatea LIVE: „Nu am zis niciodată că m-am săturat de muzică. Aș cânta toată viața și dincolo de ea”

A murit după ce a lucrat 159 de ore peste program

Ce salarii au angajații Camerei Deputaților: Un deputat câștigă 13.050 lei, un șofer 3700 de lei, iar un bucătar, 2.300 de lei

A fost descoperit mormântul lui Moş Crăciun! Este total neașteptat unde se află | FOTO

 

Close
Închide
  Close