Mergi direct la conținut »
O nouă zi de căutări și săpături în curtea lui Gheorghe Dincă. Astăzi sunt așteptate rezultatele testelor ADN la oasele găsite în pădure
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O nouă zi de căutări și săpături în curtea lui Gheorghe Dincă. Astăzi sunt așteptate rezultatele testelor ADN la oasele găsite în pădure

O nouă zi de căutări și săpături în curtea lui Gheorghe Dincă. Astăzi sunt așteptate rezultatele testelor ADN la oasele găsite în pădure

Procurorii care anchetează cazul dispariției celor două fete din Caracal continuă și vineri căutările în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal.

Vineri urmează să continue scanarea solului cu un aparat performant, pus la dispoziție de Inspectoratul de Stat în Construcții. Până acum anchetatorii au identificat mai multe anomalii sub pământ.

Miercuri au fost identificate zece zone care ar putea să ridice probleme. Procurorii cred că acolo ar putea fi îngropate mai multe lucruri, inclusiv fragmente de origine umană.

Scannnerul cu care a fost radiografiat solul permite scanarea la o adâncime de până la 3,5 metri în pământ şi puţin peste 1 metru dacă solul a fost acoperit cu beton.

Ghroeghe Dincă asistă și astăzi, la fel ca în ultimele 14 zile, la căutările care au loc în casa sa.

Tot astăzi urmează să fie primite și rezultatele testelor ADN realizate pe fragmentele osoase descoperite într-o pădure de lângă Caracal și despre care Dincă spune că sunt ale Luizei.

Din datele preliminare a rezultat doar că acestea aparțin unei fete care are între 15 și 19 ani, alta decât Alexandra Măceşanu. Anchetatorii au prelevat mostre ADN de la mama Luizei pentru a verifica dacă aparțin fiicei sale.

Miercuri, instanța a decis prelungirea mandatului de arest preventiv pentru Gheorghe Dincă.

Close
Închide
  Close