16 Dec. 2017 13:57

Au mimat sexul cu figurinele într-un parc din Botoșani. Amenda usturătoare, plătită de tineri

Distribuie

Băuți bine, trei tineri au mimat sexul cu figurinele într-un parc din Botoșani. Fanteziile lor nocturne au fost întrerupte de polițiștii locali care le-au aplicat amenzi pentru scene obsecene, consum de băuturi alcoolice și deteriorarea ornamentelor.

Scenele uluitoare au avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în parcul „Mihai Eminescu' din Botoșani. Puși pe distracție, trei tineri din localitatea Copălău au început să îmbrățișeze figurinele de iarnă și, cum erau băuți bine, au mimat acte sexuale, scrie botosaninews.ro.

Polițiștii locali, care patrulau în zonă, i-au surprins în fapt pe tinerii care-și petreceau timpul liber într-un mod cu totul atipic. Duși la secție, bărbații, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, au fost recunoscut că au consumat băuturi alcoolice.

„Interesant este modul de petrecere a timpului liber de către unii tineri, iar tulburător este faptul că în urma eforturilor municipalităţii, a sumelor investite, nu reuşim să păstrăm un oraş curat, liniştit şi sigur', a declarat Ioan Onuțu, șeful Poliției Locale, pentru sursa citată.

Gabriel în vârsta de 18 ani, M.Dumitru-Ciprian de 20 ani şi C. Constantin-Iulian de 19 ani au fost amendați cu sume cuprinse între 400 și 1.000 de lei pentru consum de alcool, scenele obscene şi deteriorarea ornamentelor.

sursa foto: botosaninews.ro


Citește și VIDEO | O femeie susține că a locuit cu ucigașa de la metrou. Era foarte supărată'


 

Loading...
Comentarii