Mergi direct la conținut »
VIDEO | Au rămas fără casă în noaptea de Revelion! Unde s-a petrecut nenorocirea
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | Au rămas fără casă în noaptea de Revelion! Unde s-a petrecut nenorocirea

VIDEO | Au rămas fără casă în noaptea de Revelion! Unde s-a petrecut nenorocirea

O familie din Olt a început cum nu se poate mai rău anul 2019. Ei au rămas fără casa din Drăgănești-Olt, situată pe strada Bujorului.

Tragedia s-a petrecut în noaptea de Revelion, dar, din fericire, nimeni nu era în casă în acel moment, a informat olt-alert.ro.

Potrivit unor surse locale, în pericol s-a aflat și locuința unei alte familii care se găsește în aceeași curte.

Pompierii au lucrat două ore

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentelor Caracal și Slatina cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă.

„La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la acoperișul casei și la bunurile din interior. Pentru lichidarea incendiului pompierii au acționat aproximativ două ore.

În urma incendiului au ars acoperișul casei pe circa 100 de metri pătrați, electronice, electrocasnice, mobilier și textile din două camere de locuit și o bucătărie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.


Ce se întâmplă cu adevărat în noaptea de Revelion la videochat. O fată face minimum 1.500 de dolari dacă-și joacă bine rolul

Close
Închide
  Close