Un muncitor a trasat 8 kilometri de marcaje pe un drum greșit, care era plin de „cratere”, la Miceștii de Câmpie pe DJ162. Marcajele făcute la finalul săptămânii trecute au mers prin gropi și chiar peste iarba crescută în respectivele găuri din asfalt.

Nu numai că muncitorul a vopsit gropi și iarbă a fost aberant, ci și că a vopsit o porțiune greșită. El fusese trimis să vopsească altă bucată de drum.

Se întâmplă în România! Au trasat marcaje pe un drum plin de gropi!

„Dorel” a dat cu vopsea inclusiv peste iarba crescută în „craterele” din șosea

„Un muncitor a făcut o greșeală”

„A fost o surprindere și din partea mea, până când am sunat la administratorul din Consiliul Județean care se ocupă de drumuri. Dânsul mi-a spus că s-a făcut o greșeală, din cauza constructorului, un muncitor a făcut o greșeală. Au fost inițial trimiși să marcheze drumul de la Visuia la Silivașu de Câmpie, care e reabilitat și s-a încheiat anul acesta.

Dânșii au venit până la Sânmihaiu de Câmpie, până la intersecția cu celălalt drum județean. Acesta a fost răspunsul, atâta știu. Eu am rămas surprins, cum s-o făcut marcajele, dacă nu e reabilitat”, a explicat primarul comunei Miceștii de Câmpie, Ioan Becan.

Potrivit primarului, în toamna acestui an, drumul urmează a fi reparat, iar anul viitor va fi reabilitat total.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

„Ei au marcat partea reabilitată. Dintr-o eroare, băiatul acela o marcat și asta. Noi facem acum în 2-3 zile reparații și refac tot marcajul pe cheltuiala lor. Au greșit o porțiune mică, câteva sute de metri. Mâine intră firma Dimex care face reparații, iar ei (n.r. firma care a greșit drumul) refac pe cheltuiala lor drumul”, a explicat Gariel Pop, șef Serviciu Drumuri.


Scrisoare deschisă a unor supraviețuitori din Colectiv adresată premierului și ministrului Sănătății. Andrei Găluț, solistul Goodbye to Gravity, printre semnatari

Terapia lui Cristiano Ronaldo și Sharon Stone prinde teren în România. Ozon în sânge pentru tinerețe fără bătrânețe

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult