MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 09:00 , de Remus Vlad

Gestul făcut de autorii triplei crime din Călărași, din spatele gratiilor. Nu pot dormi și văd în faţa ochilor numai imagini cu victimele

Distribuie

Dan Alexandru are remușcări pentru ce a făcut și nu reușește să scape de imaginile cu momentul în care i-a ucis pe cei care l-au crescut timp de 14 ani.

Adolescentul de 17 ani, care stătea în Centrul de plasament din Perișoru, și prietenul lui Valentin Bivolaru au recunoscut că i-au omorât pe Vasilia Popescu, femeia care l-a crescut timp de 14 ani, care avea 58 de ani, și pe părinții acesteia, de 80 și 82 de ani. Cei doi tineri sunt arestați preventiv din 13 noiembrie.

În cele trei săptămâni de când sunt încarcerați în arestul Poliției Călărași, cei doi adolescenți au început să conștientizeze oribilele crime pe care le-au comis.

Asasinii vor să se spovedească unui preot

„A început să le pară rău. Nu pot dormi, spun că văd în faţa ochilor numai imagini cu victimele. Cel mai afectat e Dani. Are în minte numai scena când a ucis-o pe mama care l-a crescut”, ne-au spus surse judiciare.

Recent, Dan și Valentin au cerut să vină în arest un preot cu care să vorbească.

„Vor să vină un preot, să se spovedească, mai ales că suntem în postul Crăciunului. Şi-au dat seama de ceea ce au făcut. Abia acum conştientizează”, au precizat sursele citate.

Expertiza psihiatrică la care au fost supuşi a scos în evidenţă faptul că cei doi adolescenți au avut discernământ atunci când au comis cele trei crime.

Triplul asasinat a fost comis în noaptea de 11 spre 12 noiembrie, în casa familiei Popescu, după ce adolescenții au consumat alcool. După crime, cei doi tineri au plecat cu mașina familiei Popescu, de la care au luat și un inel, o brăţară din aur şi 50 de lei.

Un prieten al celor doi tineri, Cristian Ene, care a fost martor la crime și a anunţat un vecin despre cele întâmplate, s-a întors în centrul de plasament. Poliţiştii din Călăraşi au fost nevoiţi să meargă în orfelinat pentru a vorbi cu ceilalţi copii, care se temeau că tânărul, martor la crime, le-ar putea face rău.

„Au stat de vorbă cu ei, le-au explicat cum stă situaţia, iar acum lucrurile s-au calmat”, au mai declarat, pentru Libertatea, surse judiciare.


Citește și: Doctorul Ciomu al femeilor – După ce a uitat două foarfeci într-o femeie, chirurgul Ștefan din Constanța a cusut defectuos o pacientă, astfel încât „Trei ani nu am putut să fac nici măcar un control ginecologic”!

Citește mai multe despre arest, Călărași, criminali și preot pe Libertatea.

Comentarii