Mergi direct la conținut »
Avocata lui Liviu Dragnea este dispusă să-l apere chiar pe șoferul care și-a pus numerele cu M**E PSD
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Avocata lui Liviu Dragnea este dispusă să-l apere chiar pe șoferul care și-a pus numerele cu M**E PSD

Avocata lui Liviu Dragnea este dispusă să-l apere chiar pe șoferul care și-a pus numerele cu M**E PSD

Avocata lui Liviu Dragnea este dispusă să-l apere chiar pe șoferul care și-a pus numerele cu M**E PSD, românul care l-a ofensat extrem de tare pe liderul PSD. Cel puțin așa a anunțat public Maria Vasîi, avocata care a avut de-a face cu nume celebre precum preotul de la Tanacu, Daniel Corogeanu, Liviu Dragnea ori Cristian Cioacă, polițistul din Brașov care a ucis-o pe Elodia, soția lui, în condiții încă neelucidate.

Avocata lui Liviu Dragnea, Maria Vasîi, a anunțat public că intenționează să-l apere pe Răzvan Ștefănescu, românul din Suedia care a iscat trendul național M**E PSD după ce și-a pus acest număr la mașină. Șoferul stabilit în Suedia își va primi permisul înapoi, va scăpa de dosarul penal, dar numerele se vor întoarce în Suedia, pentru că țara emitentă le-a retras după izbucnirea scandalului din România. Românul a făcut și el plângere împotriva agenților care l-au audiat în prezența copilului său minor și nu este exclus să pornească și un proces pentru despăgubiri civile împotriva Poliției.

Oriunde vor duce drumurile sale în interes juridic, avocata Maria Vasîi a anunțat că vrea să-l apere, relatează vremeanoua.ro. Este o adevărată ironie a soții, pentru că avocata l-a avut drept client, printre alte persoane publice, pe Liviu Dragnea, judecat în dosarul Teldrum. Dragnea este, de altfel, personajul negativ din centrul scandalului cu M**E PSD, cel puțin după mesajele miilor de români pe rețelele de socializare.

Mă ofer să îl reprezint pe românul căruia politia i-a confiscat numerele de înmatriculare. E o faptă penală, cu cel putin 3 infractiuni pe care le-au săvârsit: abuz în serviciu prin îngrădirea unor drepturi pe motive de apartenență politică, uzurparea functiei, fals intelectual si uz de fals. Trebuie făcută plângere penală împotriva acestora”, a spus Maria Vasîi.

În urmă cu 12 ani, Maria Vasîi devenea celebră prin apărarea pregătită în cazul lui Daniel Corogeanu, fostul staret de la Mănăstirea Tanacu, judecat pentru că ar fi ucis în chinuri o măicuță pe care voia să o ”exorcizeze”. Apoi l-a avut drept client pe Cristian Cioacă, polițistul din Brașov închis pentru că a ucis-o pe Elodia, al cărei cadavru nu a fost găsit nici până astăzi. Nu cu mult timp în urmă a fost și unul din avocații președintelui PSD, Liviu Dragnea.


Ghid de plecat din țară cu 3.500 de euro. Drumul spre ”Freedom station” începe cu neliniște și continuă cu iubire


 

Close
Închide
  Close