Mergi direct la conținut »
Avocatul Poporului s-a sesizat în cazul femeii găsite moarte în curtea Spitalului „Obregia”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Avocatul Poporului s-a sesizat în cazul femeii găsite moarte în curtea Spitalului „Obregia”

Avocatul Poporului s-a sesizat în cazul femeii găsite moarte în curtea Spitalului „Obregia”

Avocatul Poporului s-a sesizat în cazul femeii găsite moarte în curtea Spitalului „Obregia”. În acest caz, s-ar fi încălcat mai multe articole din Constituție.

Cazul Victoriei Trandafirescu, femeia găsită moartă, miercuri, în curtea Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Alexandru Obregia” a intrat în atenția Avocatului Poporului care s-a sesizat din oficiu.

Potrivit unui comunicat remis de Avocatul Poporului, sesizarea vizează posibila încălcare a art. 22, art. 34 şi art. 50 din Constituţie privind dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică, dreptul la ocrotirea sănătăţii şi protecţia persoanelor cu handicap, notează Agerpres.ro.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sector 4 au descoperit, miercuri, trupul femeii, care fusese dată dispărută de mai multe zile, în incinta Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Alexandru Obregia”

Reprezentanții Administrației Spitalelor au precizat că pacienta găsită moartă în curtea Spitalului Alexandru Obregia fusese externată, potrivit procedurilor legale în vigoare. Mai mult decât atât, femeia a fost căutată timp de două ore de personalul de pază al instituției și cadrele medicale, din momentul anunțării dispariției. Poliția a fost sesizată imediat după ce angajații nu i-au dat de urmă, iar în această situație toate regulamentele și protocoale medicale au fost respectate.

Robert Muntean a povestit, pentru Libertatea, întreg tabloul șocant al dispariției soacrei sale, Victoria Trandafirescu.

Conducerea spitalului Obregia a pus pe SEAP un contract de defrișare după ce Libertatea a titrat pe prima pagină: ”Moartă în jungla spitalului!”.


Citește și VIDEO / Protestatara mătușa Marioara, la mitingul diasporei: ”Sunt din județul Teleorman, mă lupt cu cel mai mare șarlatan. Acolo-i vicleanu, acolo-i șarlatanu”


 

Close
Închide
  Close