MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 15:25 , de Valentina Postelnicu

Bădălău: Sunt convins că Dragnea spune adevărul, ar trebui schimbate toate legile și create instituții care nu sunt abuzive

Distribuie

Senatorul PSD Niculae Bădălău a declarat, miercuri, la Senat că este convins de faptul că președintele PSD Liviu Dragnea spune adevărul, și dacă se dovedește implicarea SRI în formarea Guvernului USL din 2012, atunci ar trebui schimbate toate legile şi create instituţii care nu sunt abuzive.

„Dacă lucrurile pe care le-a spus domnul preşedinte Dragnea sunt adevărate, şi eu sunt convins, aşa cum îl cunosc pe domnul Dragnea, că spune adevărul, asta arată o putreziciune a statului român şi asta arată că trebuie să schimbăm toate legile şi să încercăm să facem legile pentru români, cu un stat puternic, dar în acelaşi timp cu instituţii care nu sunt abuzive”, a spus Bădălău, la Parlament.

Bădălău a mai afirmat că , dacă premierul (n.r. – Victor Ponta) a făcut greşeala asta de a colabora cu statul paralel, el fiind şi preşedinte al PSD, în acea perioadă, este o greşeală foarte gravă vizavi de toţi membrii de partid.

'Până la urmă noi toţi luptăm având un proiect, având o gândire, având un program şi eu nu pot să cred nici acum că cineva ar putea interveni şi a ne impune numiri sau alte schimbări de la ceea ce noi am hotărât în campania electorală”, a mai precizat Niculae Bădălău.

Liviu Dragnea l-a acuzat, marți seară, pe Victor Ponta că atunci când a fost numit premier,  ar fi stabilit lista membrilor guvernului său împreună cu directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior.

Senatorul PSD Claudiu Manda, şeful Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, a declarat miercuri că fostul şef al SRI, George Maior, a spus la comisie că nu s-a implicat niciodată în constituirea vreunui guvern.

Citește și: Dispare taxa de cadastru. Primarii pot cere, de azi, bani pentru cadastru

Loading...
Comentarii