Mergi direct la conținut »
Banca de spermă unde donatorii seamănă cu vedete de la Hollywood. Se caută sosia lui Brad Pitt sau a lui George Clooney
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Banca de spermă unde donatorii seamănă cu vedete de la Hollywood. Se caută sosia lui Brad Pitt sau a lui George Clooney

Banca de spermă unde donatorii seamănă cu vedete de la Hollywood. Se caută sosia lui Brad Pitt sau a lui George Clooney

Numeroase femei visează să aibă copii cu Ryan Gosling, Ashton Kutcher sau Johnny Depp, dar, cum nu toate au această șansă, pot apela la o bancă de spermă unde donatorii seamănă cu vedete de la Hollywood. Serviciul e la mare căutare, după ce a fost lansat de o clinică din California.

În mod normal, viitorii părinți aleg donatorul în funcție de înălțime, greutate, educație și de trăsăturile de personalitate. O bancă de spermă din Los Angeles le oferă femeilor posilitatea de a alege un donator care să semene cu vedete din lumea întreagă, precum Johnny Depp, Leonardo DiCaprio sau chiar Prințul Harry, scrie The Sun.

Reprezentanții clinicii California Cryobank susțin că dispun în portofoliu un număr de aproape 600 de donatori care au trăsături asemănătoare celebrităților. Banca de spermă pare că arată precum un birou obișnuit din exterior. În schimb, înăuntru există un adevărat depozit în care sute de mostre de spermă sunt înghețate în recipiente speciale, pline cu nitrogen lichid.

De acolo, mostrele de spermă sunt trimise la clinici de fertilizare din lumea întreagă, inclusiv în Marea Britanie, la un preț de aproape 1.000 de dolari bucata.

Clientele sunt sfătuite să caute în catalogul inclus pe site-ul băncii de spermă unde pot găsi bărbați care se asemănă cu vedete de la Hollywood, precum Bradley Cooper, Ashton Kutcher sau Keanu Reeves.

Imagine de pe site-ul băncii de spermă

Fanele serialului Game of Thrones pot alege donatori care seamănă cu Jon Snow (Kit Harrington), Khal Drogo (Jason Momoa) sau chiar Theon Greyjoy (Alfie Allen).

Imagine cu Jon Snow, unul dintre personajele din serialul Game of Thrones

Orice, dar nu opriți corăbiile cu sclavi! PAH, comentariu acid față de modul în care statul gestionează migrația muncitorilor români în timpul pandemiei
Recomandări

Orice, dar nu opriți corăbiile cu sclavi! PAH, comentariu acid față de modul în care statul gestionează migrația muncitorilor români în timpul pandemiei

 

Chiar și cele care adoră artele marțiale pot alege dintre ”sosiile” lui Jackie Chan sau Chuck Norris, iar cele care preferă filmele de acțiune pot opta între bărbați care aduc cu Vin Diesel sau Bruce Willis.

Scott Brown, un reprezentant al California Cryobank, a precizat că în ultimii ani cererea de donatori care seamănă cu vedetele a crescut rapid.

„În 2009, încercam să venim în sprijinul clienților pentru a-și face o idee despre cum arată donatorii, prin comparație cu vedetele (…) Cu toții ne jucăm – cineva se plimbă pe stradă și am putea spune că «acea persoană arată ca un actor»” a spus Scott Brown pentru sursa citată.

Printre clienți s-a numărat o femeie din Los Angeles ce suferea de cancer și care a apelat la serviciile băncii de spermă, înainte a se opera și a face chimioterapie. Alice, în vârstă de 42 de ani, a fost între primii clienți ai băncii și a avut la dispoziție cinci zile pentru a alege un donator dintre „sosiile” vedetelor, înainte de începerea tratamentului.

„Am fost diagnosticată cu cancer și totul s-a întâmplat atât de rapid. A devenit un element util pentru a-mi imagina cum va arăta bebelușul meu ca adult”, a spus ea, pentru The Sun.

„Donatorii mei se aseamănă cu Oscar De La Hoya în tinerețe, Christopher Knight and Marlon Bedoya”, a adăugat ea.

Femeia spune că fiul ei are acum aproape cinci ani. Seamănă cu Oscar De La Hoya și are ochi căprui precum Marlon Bedoya.

De asemenea, reprezentanții băncii de spermă spun că „sosiile” lui Ben Affleck se numără între cele mai preferate alegeri datorită combinației de păr șaten și ochi căprui, plăcută de numeroase persoane.


Citește și VIDEO/ Make-up artist la Milano. Alina Bădicioiu aduce strălucire pe covorul roșu din capitala modei – FOTO


 

Close
Închide
  Close