Mergi direct la conținut »
Bărbat, găsit mort într-o ladă frigorifică în comuna din Alba. Fiul pensionarului a fost reținut
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Bărbat, găsit mort într-o ladă frigorifică în comuna din Alba. Fiul pensionarului a fost reținut

Scene de coșmar în localitatea Galda de Jos din județul Alba. Cadavrul unui bărbat de 71 de ani a fost găsit în lada frigorifică și există suspiciuni că ar fi fost pus acolo de fiul său. Bărbatul de 39 de ani a fost reținut și le-a spus polițiștilor că și-a pus părintele în congelator pentru că a intrat în panică.

Alarma a fost dată de un poștaș care nu l-a găsit pe bărbat acasă pentru a-i aduce pensia. Angajatul Poștei a luat legătura apoi cu un nepot al pensionarului care a sesizat Poliția despre dispariție. Bărbatul suferea de un handicap sever, nu avea picioare și se deplasa într-un scaun cu rotile.

Fiul bărbatului dat dispărut le-a spus polițiștilor că tatăl său ar fi plecat din localitate la o rudă. În momentul în care au făcut verificări în locuință, oamenii legii au găsit trupul pensionarului în lada frigorifică.

Bărbat, găsit mort într-o ladă frigorifică în comuna Galda de Jos din Alba

Imagine cu locuința în care a fost găsit trupul bărbatului în lada frigorifică

Vecinii din satul Oiejdea spun că nu l-au mai văzut de aproape trei luni. Poștașul a fost cel care l-a văzut ultima oară în viață, la începutul lunii decembrie, notează alba24.

Anchetatorii susțin că pe cadavru nu au fost descoperite urme de violență.

Necropsia va fi efectuată sâmbătă, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții.


Citește și Parcuri de milioane, în cel mai sărac sector al Capitalei! Primăria de la 5 cheltuiește 25 de milioane de euro pe spații verzi și patinoare


 

Close
Închide
  Close