De Livia Lixandru,

Imaginile au fost făcute publice de un amator, iar pe filmare, se vede cum bărbatul coboară odată cu copiii din autobuz. „De o săptămână, un individ cu toporul ascuțit provoacă teroare în autobuzul școlar ce transportă elevi pe ruta Florești – Nimigea de Jos, unii dintre ei cu vârste mici, de clasă pregătitoare. Mai mult, copiii s-au plâns părinților că le este frică să mai călătorească în aceste condiții, mai ales că omul se comportă ciudat și agresiv, amenințându-i cu securea dacă nu îi cedează locul pe scaun, în microbuz”, a spus el pe contul de socializare, potrivit stiridebistrita.ro.

Șefa IȘJ Bistrița-Năsăud, Camelia Tabără a avut prima reacție, după ce a fost contactată.

„Știu despre ce e vorba, nu este o chestie foarte gravă! Nu este gravă pentru că nu s-o întâmplat nimic grav, din fericire. Noi interzicem așa ceva (n.r. – ca o altă persoană să circule cu autobuzul destinat elevilor), dar șoferul, crezând că e părintele unui copil s-o gândit să-l ia, mai ales că el mergea să ajute la crăpat de lemne pentru școală”, a spus șefa Inspectoratului Școlar Județean Bistrița- Năsăud, Camelia Tabără.

Potrivit Cameliei Tabără, bărbatul nu ar fi trebuit să circule cu autobuzul școlar și a promis că va lua măsuri.

”Am întrebat și eu șoferul și mi-a zis că încă o dată l-o mai luat. Văzându-l acolo, în mijlocul drumului și știind de ce merge în Nimigea. Deci nu tăia lemne pe bani, el ajuta pur și simplu la cărpat de lemne, fie la Primărie, fie la școală. Lucrurile s-o precipitat un pic și nu-i atâta de grav pe cât ați dori dumneavoastră să fie! (…). Nu-i voie să transporte și prin regulament am interzis treaba asta. Dacă s-o întâmplat, șoferul o șă-și ia, să zicem, pedeapsa cuvenită. I-am atras atenția să nu se mai întâmple și asta e!” , a mai declarat directorul unității de învățământ, pentru sursa citată.

Citeşte şi:

TAROM oferă bilete la prețuri mici cu ocazia aniversării a 65 de ani de activitate. Unde puteți zbura cu 65 de euro

Trupul neînsuflețit al lui Alexandru Darie, depus la Teatrul Bulandra. Când va fi înmormântat regizorul

Teatrul Bulandra infirmă că Alexandru Darie se afla pe lista de transplant: „Nu s-a pus niciodată problema transplantului hepatic”

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat