Mergi direct la conținut »
UPDATE / Bărbatul lovit de tren în județul Dâmbovița a murit la spital. Suferise răni grave, în urma impactului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE / Bărbatul lovit de tren în județul Dâmbovița a murit la spital. Suferise răni grave, în urma impactului

UPDATE / Bărbatul lovit de tren în județul Dâmbovița a murit la spital. Suferise răni grave, în urma impactului

Un bărbat de 77 de ani a fost lovit de un tren "Săgeata Albastră" de pe ruta București-Târgoviște, în această dimineață, în Halta Cazaci din județul Dâmbovița. Bătrânul a fost grav rănit, fiind transportat de urgență la spital, unde a murit din cauza rănilor suferite, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dâmboviţa.

De Dragoș Tănase,

UPDATE – Ora 13.55: Bărbatul era conştient când a fost preluat de Ambulanţă, iar personalul medical a reuşit să-l resusciteze. A fost transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Târgoviște, dar a intrat în stop cardio-respirator și a murit din cauza rănilor extrem de grave.

Localnicii l-au găsit aproape îngheţat şi plin de răni şi au sunat imediat la 112.

„Era în stare gravă, în şoc hipotermic și cu multiple leziuni”, a precizat medicul Corina Corneanu, de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Dâmboviţa, pentru Adevărul.

Trenul nu oprea în Halta de la Cazaci şi avea viteză. Cel mai probabil, spun martorii, bărbatul a mers pe calea ferată, fiind încălţat doar nu nişte papuci.

„În Halta Cazaci, un bărbat de 77 de ani, din localitate, a fost accidentat de un tren care circula pe ruta Târgovişte-Bucureşti. I se acordă îngrijiri medicale la acest moment. Se efectuează cercetarea la faţa locului pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului”, precizau reprezentanţii IPJ Dâmboviţa, înainte ca bătrânul să moară.

Conform sursei citate, din primele date se pare că bărbatul se afla chiar pe linia de cale ferată, când a fost lovit de tren.

„Mergea să îşi ia medicamente. Era conştient, a vorbit cu noi până a venit Salvarea. L-au întrebat (medicii – n.r.) dacă l-a lovit trenul, dar el a zis că nu. Era în stare de şoc, a povestit o angajată a CFR (Căile Ferate Române), pentru sursa citată.

Recent, un bărbat a fost omorât de un tren marfar, în Medgidia, județul Constanța.

FOTO – Arhivă


Citește și… Recomandările culturale ale săptămânii. Povestirile românești de azi și clipurile de pe YouTube pentru copii


 

Close
Închide
  Close