Mergi direct la conținut »
Bărbatul bănuit că a omorât ieri o femeie în județul Mureș a fost găsit spânzurat!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Bărbatul bănuit că a omorât ieri o femeie în județul Mureș a fost găsit spânzurat!

O descoperire macabră a fost făcută ieri de un bărbat din comuna Balda, județul Mureș. În albia unui pârâu a fost descoperit cadavrul unei femei de 45 de ani.

Anchetatorii au stabilit că victima a avut parte de o moarte violentă. Echipa operativă din cadrul Poliției orașului Sărmașu a constatat că persoana decedată este o femeie de 45 de ani, din localitatea Balda, iar în cauzăau început cercetări sub aspectul saăvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

A mers la crâșmă ca să bea un ceai

Femeia a fost găsită fără viaţă la aproximativ 20 de metri de crâşma din localitate. Ea plecase la muncă împreună cu o colegă. Intra în schimbul trei. S-a oprit la bar, cât să aştepte microbuzul, unde ar fi băut un ceai. 

La un moment, a mers până la baie de unde nu s-a mai întors, a anunțat observator.tv.

Principalul suspect în acest caz era un bărbat care a fost surprins de camerele de supraveghere ale primăriei. Acesta era agitat, a intrat în bar, a ieșit, a băut ceva afară, după care a intrat iar.

Astăzi, bărbatul s-a sinucis. El a fost găsit spânzurat, la nici 24 de ore de la presupusa crimă.


Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

Close
Închide
  Close