MENIU CAUTĂ
14 Aug. 2018 23:35

UPDATE. Mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului care ar fi sustras pistolul femeii jandarm. Arma nu a fost găsită

Distribuie

Bărbatul care ar fi sustras pistolul femeii jandarm a fost arestat preventiv. Bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost identificat şi dus la audieri, fiind emisă, inițial, o ordonanţă de reţinere pe numele acestuia. Arma nu a fost însă găsită, astfel că autoritățile continuă cercetările pentru găsirea pistolului sustras şi pentru identificarea celorlalţi participanţi la agresiune, a anunţat Poliţia Capitalei.

UPDATE. Pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Autoritățile l-au identificat pe bărbat în baza unei informații transmisă de un cetățean din județul Ilfov, anunță Poliția Capitalei.

Astfel,  în urma unei acţiuni a Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri, suspectul a fost depistat şi condus la audieri.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor (în forma sustragerii unei arme) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, relatează Agerpres.

protest

Poliția mulțumește tuturor cetățenilor care s-au implicat și dă asigurări că  cercetările continuă atât pentru găsirea pistolului sustras, cât și pentru identificarea celorlalți participanți la agresiunea asupra celor doi jandarmi.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, Unităţii Teritoriale de Analiza Informaţiilor Bucureşti, Institutul National de Criminalistică şi Serviciului Independent Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române

Pentru a patra zi consecutiv,  a avut  loc un nou protest în Piața Victoriei, luni, 13 august, după mitingul diasporei din 10 august, în care jandarmii au acționat violent asupra manifestanților.


Citește și

EXCLUSIV/ Momentul în care jandarmerița bătută este scoasă din mulțime și merge singură. ”Fraților, unde dracu m-ați dus!” – VIDEO

 

Citește mai multe despre jandarmi pe Libertatea.

Comentarii