MENIU CAUTĂ

Bărbatul cu cele mai multe neveste. La 70 de ani se logodește pentru a zecea oară și speră să facă a noua nuntă

Distribuie

Bărbatul cu cele mai multe neveste din Marea Britanie, Ron Sheppard, are 70 de ani, dar acest lucru nu l-a împiedicat să-și caute fericirea și să spere că va putea să o găsească alături de o femeie. Astfel, el se pregătește să o ceară în căsătorie pe cea de-a zece femeie, iar dacă nunta se va concretiza va fi cea de-a noua din viața lui, scrie Daily Mail.

Ron Sheppard spune că s-a îndrăgostit iremediabil de femeia cu care are o relație în această perioadă, Nina, în vârstă de 32 de ani, și urmează să o ceară în căsătorie în zilele următoare. Bărbatul susține că femeia cu 38 de ani mai tânără decât el este dragostea vieții lui și că a fost nevoie de opt divorțuri și o logodnă ruptă pentru a o găsi.

Ron a fost logodit anul trecut cu o altă femeie, Cristel, dar aceasta l-a părăsit pentru un alt bărbat cu câteva zile înainte de nuntă. Zece luni mai târziu, însă, britanicul spune că fosta logodnică este istorie și că vrea să-și refacă viața alături de Nina.

El va pleca săptămâna viitoare în Doha pentru a o cere în căsătorie pe Nina, o văduvă din Filipine care locuiește în Orientul Mijlociu și pe care a cunoscut-o prin intermediul unui prieten al uneia dintre soțiile sale.

Ron s-a căsătorit prima dată în 1966 când avea doar 19 ani. De atunci a trecut prin opt căsnicii, cea mai lungă a durat 13 ani, iar cea mai scurtă 10 luni.

Soțiile lui Ron Sheppard:

Soția nr. 1: Margaret. S-au căsătorit în 1966. Cei doi au avut trei copii împreună și au divorțat după doi ani.

Soția nr. 2: Jeanette. S-au căsătorit în 1973 și au divorțat după doar un an împreună. Ron a numit căsnicia drept o „tranzacție de afaceri”.

Soția nr. 3: Lesley. S-au căsătorit în 1976. Au avut doi băieți, dar au divorțat cinci ani mai târziu, după o serie de certuri domestice.

Soția nr. 4: Kathy. Cei doi s-au întâlnit într-o tabără de vacanță și s-au căsătorit în 1982. Au avut o fiică și căsnicia lor s-a încheiat după patru ani.

Soția nr. 5: Sue. A cunoscut-o într-o sală de bingo și s-au căsătorit în 1986. Au avut doi fii, dar ea l-a dat afară din casă în 1997.

Soția nr. 6: Usha. S-au căsătorit în 1999, dar după patru ani au divorțat când soția sa a aflat că a înșelat-o într-o vacanță petrecută în Thailanda

Soția nr. 7: Wan. Cuplul s-a întâlnit în Bangkok în 2003 și s-a căsătorit în același an. După opt luni de căsnicie Wan l-a părăsit și s-a întors în țara sa natală.

Soția nr. 8: Weng. S-au căsătorit în 2004 după ce s-au cunoscut online. Căsnicia cu acesta a fost cea mai lungă, cei doi despărțindu-se după 11 ani, în 2015.

Logodnica nr. 9: Cristel. Ron a cerut-o în căsătorie pe 31 decembrie 2015, la câteva săptămâni după ce s-a despărțit de Weng. Înainte de nuntă, viitoarea mireasă l-a părăsit, însă, pentru un alt bărbat.

Logodnica nr. 10: Nina. Britanicul plănuiește să o ceară în căsătorie săptămâna viitoare și spune că aceasta i-a bătut apropouri că este dispusă să se căsătorească.


Citește și: VIDEO/ A început goana după rechizite! Câţi bani cheltuie părinţii pentru noul an şcolar


 

Citește mai multe despre casatorie, Divort și nunti pe Libertatea.

Comentarii