Mergi direct la conținut »
Principalul suspect în cazul uciderii fetiței din Dâmbovița a plecat din țară
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Principalul suspect în cazul uciderii fetiței din Dâmbovița a plecat din țară

Principalul suspect în cazul uciderii fetiței din Dâmbovița a plecat din țară

Cetățeanul olandez, considerat suspect în cazul fetiței de 11 ani care a fost găsită moartă în județul Dâmbovița, a plecat din România. El a stat de vorbă cu polițiștii, după ce a fost surprins de camerele de supraveghere că a trecut prin zonă, însă la acel moment anchetatorii nu aveau suficiente date pentru a lua o măsură împotriva acestuia, relatează Digi24.

De Răzvan Mihalașcu,

Mihaela Adriana Fieraru a fost găsită moartă, pe un câmp din apropierea satului Gura Șuții din Dâmbovița, după 44 de ore de căutări, timp în care au fost mobilizați sute de oameni.

Zona în care a fost găsit cadavrul fetiței, care a fost căutată timp de 44 de ore | Foto: DambovitaNews.ro

În timpul operațiunilor de căutare, autoritățile au descoperit trei mașini care au trecut prin apropiere de zona din care a dispărut fetița. Vehiculul condus de cel care urma să devină principalul suspect le-a atras atenția.

A parcurs un drum de 2-3 minute în jumătate de oră!

„Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, l-am văzut în imagini când a ieșit din Gura Șuții și a intrat în următoarea localitate după o jumătate de oră, iar distanța putea fi parcursă în doar câteva minute. Nu se justifica timpul parcurs”, a spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, Mihai Dincă, într-o conferință de presă, susținută după descoperirea trupului neînsuflețit al fetiței de 11 ani.

Anterior, cetățeanul olandez a stat de vorbă cu autoritățile. A recunoscut că a trecut prin zonă, cu mașina pe care o închiriase, notează Digi24.ro.

Guvernul PNL a reluat proiectul de 11,7 milioane de lei inițiat de guvernul PSD cu Alexandru Cumpănașu
Recomandări

Guvernul PNL a reluat proiectul de 11,7 milioane de lei inițiat de guvernul PSD cu Alexandru Cumpănașu

Nu era încă principalul suspect, căci operațiunea de căutare a fetiței era în desfășurare, nefiind găsit și cadavrul acesteia. Astfel, bărbatul a putut să iasă din țară, fără să fie oprit de autorități.

Rudele, sătenii și polițiștii, în timpul operațiunilor de căutare.

Mihaela Adriana Fieraru, o fetiță de 11 ani care a dispărut vineri după școală, a fost găsită moartă duminică. La operațiunea de căutare a copilei au fost implicați peste 200 de persoane, polițiști, pompieri, jandarmi, precum și localnici. De asemenea, au fost folosite drone și un elicopter.

Close
Închide
  Close