De Răzvan Mihalașcu,

Specialiștii Institutului Național de Medicică Legală „Mina Minovici” au realizat necropsia bărbatului ucis în bătaia cu săbii, bâte și împușcături dintre două clanuri rivale care a avut loc duminică noaptea în Piața Constituției.

S-a concluzionat ca decesul a fost cauzat de o hemoragie meningo-cerebrală consecutivă unui traumatism al extremității cefalice, leziune ce s-a putut produce prin lovire cu un corp dur. Celelalte leziuni constatate, la nivelul spatelui și membrelor, s-au putut produce prin lovire cu un corp dur.

concluzia medicilor legiști INML

Legiștii spun că nu au identificat alte leziuni pe corpul bărbatului mort.

Potrivit Poliției Capitalei, au fost conduse la audieri mai multe persoane, care dau declarații despre răfuiala care a avut loc în fața Palatului Parlamentului.

Anchetatorii susțin că în acest moment există „un bănuit în cauză, bărbat indicat de mai multe persoane ca posibil agresor”.

Acesta se afla internat într-o clinică medicală, urmând ca la momentul în care medicii își vor da acordul, să fie continuată ancheta.

Poliția Capitalei

Citeşte şi:

UPDATE | Crimă în Piața Constituției! Un om a murit după o bătaie cu săbii, bâte și împușcături între două clanuri rivale. Miza a fost traficul de persoane. 10 instituții importante își au sediile în apropiere

Cum arată micul dejun al medicilor de gardă de la „Nasta”: un crenvurst și unt! Firma de catering e abonată la contracte cu instituții publice conduse de PSD

CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA | Jurnalist De Telegraaf: „Autoritățile nu comunică nimic despre cazul Visscher. Este greu să aflăm pentru ce a fost condamnat și când. Să sperăm că a lăsat urme în România”

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste