Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO&VIDEO EXCLUSIVE. Baschetbaliștii înjunghiați la Brăila au trecut de momentele critice. S-au temut de spitalele românești, dar s-au răzgândit

FOTO&VIDEO EXCLUSIVE. Baschetbaliștii înjunghiați la Brăila au trecut de momentele critice. S-au temut de spitalele românești, dar s-au răzgândit

CORESPONDENȚĂ DIN BRĂILA. Echipa trimisă special de Libertatea la Brăila pentru a relata despre cazul baschetbaliștilor înjunghiați, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la localul „Music Club”, transmite că sportivii au trecut de momentele critice și acum se recuperează.

De Mihai Niculescu,

Baschetbalistul rănit mai grav se află la Spitalul de Urgență Floreasca din București, iar celălalt a rămas la spitalul din Brăila. Sportivii au cerut inițial să fie transferați în SUA, dar s-au răzgândit după ce au văzut cum sunt tratați de medicii români.

Baschetbalistul John McClain a rămas internat la spitalul din Brăila, iar medicii susțin că pericolul a trecut. Sportivul este echilibrat din toate punctele de vedere, iar rănile suferite nu îi pun probleme deosebite, astfel că a fost transferat de la terapie intensivă într-un salon. Sportivii au auzit despre problemele din sistemul medical din România și au cerut inițial sa fie transferați in SUA, dar s-au răzgândit după ce au văzut ca sunt bine tratați.

Baschetbalistul John McClain le-a povestit jurnaliștilor că nu este singur cine l-a înjunghiat în busculadă, și nici ca vreunul din bodyguarzii clubului să-i fi lovit, așa cum ar fi povestit anumiți martori. El a reușit să vorbească cu mama lui spunându-i că acum se simte bine.

Foto: Vlad Chirea

Colegul său, baschetbalistul Darrel Bowie, care a suferit multiple plăgi înjunghiate a fost transportat duminică, cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală. El avea plămânul perforat de la o tăietură de cuțit. Medicii spun că a fost transferat în Capitală pentru preîntâmpinarea unei eventuale complicații, nu pentru că starea lui s-ar fi înrăutățit.

Darrel Bowie și Joseph McClain au fost înjunghiați în 10 secunde în timp ce se aflau la o terasă, sâmbătă noapte. Polițiștii spun că au în acest caz câțiva suspecți, printre ei aflându-se și Dasaev, un interlop brăilean cu antecedente penale.


Doi jucători de baschet americani, înjunghiați într-un club din Brăila. Unul dintre ei este în stare gravă. Amintiri dureroase cu Marian Cozma și Chauncey Hardy


 

Close
Închide
  Close