Mergi direct la conținut »
Bătaie într-o benzinărie din Cluj, după ce un șofer nu a vrut să stea la coadă / VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bătaie într-o benzinărie din Cluj, după ce un șofer nu a vrut să stea la coadă / VIDEO

Bătaie într-o benzinărie din Cluj, după ce un șofer nu a vrut să stea la coadă / VIDEO

Au fost lupte ca-n ring într-o benzinărie din Cluj-Napoca. Doi șoferi s-au luat la bătaie după ce unul dintre ei, aflat la volanul unui BMW, nu a vrut să stea la coadă și a încercat să se bage în față.

De Răzvan Mihalașcu,

Bătaia a avut loc într-o benzinărie de pe Calea Turzii din Cluj, unde funcționează și o spălătorie auto.

La un moment dat, cei doi șoferi s-au dus să își cumpere jetoanele necesare pentru spălătorie. Când s-a întors, un bărbat, aflat la volanul unui BMW, a încercat să se bage în fața unui microbuz, relatează observator.tv.

Șoferii au început să ia la bătaie, iar violențele au fost surprinse în imagini de o cameră de supraveghere montată pe bordul unei mașini.

Vă avertizăm! Urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

În imagini se vede cum șoferul cu BMW a încercat să intre în fața microbuzului aflat la coadă, iar șoferul vehiculului nu l-a lăsat.

Mai apoi, șoferul s-a dat jos din mașină și s-a dus spre celălalt bărbat pentru a-i cere explicații. După câteva schimburi de replici, cei doi au început să se lovească cu pumnii.

Din spusele martorilor, șoferul microbuzului l-a lăsat, în urma scandalului, pe cel cu BMW să se bage în față.

Astfel de scene de violență au fost surprinse în parcarea unui centru comercial din Constanța, în decembrie 2018. Un inspector OPC, aflat în misiune, a fost bătut, înjurat și scuipat de șoferul unei mașini. Bărbatul a comis agresiunea, sub privirile copiilor săi, aflați în autoturism.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”


Citește și:

COPIII SISTEMULUI. Mădălina a fost abandonată de mamă când avea 2 ani, apoi i-a murit și tatăl. Drumul unei orfane prin viață și mama Icoana, îngerul ei păzitor

Libertatea a refăcut după 6 ani o fotografie cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România

CORESPONDENŢĂ „România din Antarctica” / „Deşi suntem la capătul lumii, niciodată nu suntem singuri”

Dida Drăgan demontează zvonurile legate de sănătate, datorii și mutarea în Elveția. „Mă retrag din muzică atunci când plec la Cer”


 

Close
Închide
  Close