MENIU CAUTĂ
10 Mai. 2018 14:18

Bătrân bătut cu sălbăticie în sectorul 6 din București. Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru identificarea agresorului

Distribuie

Bătrân bătut cu sălbăticie în sectorul 6 din București. Pensionarul de 73 de ani a fost snopit în bătaie într-un mijloc de transport în comun de un individ. Polițiștii ajutorul cetățenilor pentru a-l identifica pe agresor.

Violențele au avut loc pe data de 29 aprilie, într-un mijloc de trnasport în comun, de raza Sectorului 6 din București.

„Poliţia Capitalei solicită sprijin pentru identificarea bărbatului din imagini, bănuit de comiterea unei infracţiuni de lovirea sau alte violenţe, săvârşită la data de 29 aprilie a.c., asupra unui bărbat, în vârstă de 73 de ani, în timp ce se aflau într-un mijloc de tranport în comun, pe raza sectorului 6”, se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Polițiștii au făcut publice trei imagini cu un bărbat suspectat că l-ar fi bătut pe bătrân. Cel care au informații care pot duce la identificarea agresorului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de Poliție sau să sune la 112.

În februarie 2018, un bărbat a fost bătut cu o bâtă într-o stație de autobuz din Apahida, Cluj. În acest caz, agresorul, un tânăr de 38 de ani, a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârşirea infractiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.


Citește și VIDEO | Robotul Sophia, care amenința că distruge omenirea, a ajuns în România. Acesta va primi, în premieră mondială, un card de credit


 

Citește mai multe despre Bataie, batran, identificare, Poliție, Sectorul 6 - Bucuresti și suspect pe Libertatea.

Comentarii