MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2017 12:23 , de Raluca Diaconu

Bătrână din Timișoara, la un pas să fie violată. A fugit în stradă pe jumătate dezbrăcată| FOTO

Distribuie

O bătrână de 71 de ani, din Timișoara, a trecut printr-un moment care a marcat-o pe viață, miercuri noapte. Femeia era cât pe ce să fie violată de un bărbat care a intrat cu forța peste ea în casă. Ca să scape, femeia a fugit în stradă pe jumătate dezbrăcată.

S-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi, în Timișoara. Femeia dormea, dar la un moment dat a auzit zgomote și a realizat că cineva încerca să între în casă. Bătrâna a pus mâna pe telefon și și-a sunat fiul, care locuiește în altă localitate. Copilul a sunat disperat la Poliția Locală, iar oamenii legii au fugit spre strada Iuliu Maniu, unde se află apartamentul bătrânei.

Ajunși în fața casei, polițiștii au auzit țipetele femeii, care a reușit să fugă din apartament pe jumătate dezbrăcată. Ea le-a spus printre lacrimi oamenilor legii că în casa ei se află un bărbat care a încercat să o violeze.

Polițiștii au intrat în casă și au găsit un bărbat de 39 de ani, originar din Satu Mare, îmbrăcat sumar și cu răni superficiale pe față.

„Acesta a fost imediat imobilizat și încătușat. Femeia care locuia în apartament a fost și ea identificată, stabilindu-se că se numește S.I., de 71 de ani. Aceasta a declarat că bărbatul a intrat fără drept în apartament în timp ce dormea, încercând să o abuzeze sexual', transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Bărbatul a ajuns la Secția 3 de Poliție pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare de domiciliu și tentativă de viol.

Citește și: VIDEO/ Cum sunt tăiate pădurile României. Masacrul din parcurile naționale

Loading...
Comentarii