De Răzvan Mihalașcu,

„În urma administrării probatoriului în cauza privind evenimentul produs în seara de 9 ianuarie în zona Tei Toboc, a fost reţinut, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, un bărbat de 26 de ani, din Bucureşti, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă”, a anunțat Poliția Capitalei.

Potrivit Mediafax, cercetările în acest dosar sunt efectuate în continuare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că Bebino, șeful Clanului Sportivilor, a rămas fără un deget în urma răfuielii sângeroase care a avut loc pe 9 ianuarie.

Luni, Cezar Petcu, zis „Joe”, a fost reținut. Tânărul de 21 de ani este suspectat că i-a tăiat degetul lui Bebino, fiind arestat în aceeași zi.

Avansat în vară în postura de cap al Clanului Sportivilor după o răfuială în public cu Bibiloi, predecesorul său, Marius Alin Alecu, alias Bebino, a căzut victimă în fața Clanului Țiganilor, fiind atacat și hăcuit în plină stradă. Iar evenimentul sângeros s-a produs exact cu două zile înainte ca Bebino să împlinească 27 de ani.

Surse Libertatea, dar și surse din Poliție spun că Bebino a fost pur și simplu masacrat: are degete amputate, toracele tăiat cu o sabie și tendoanele de la mâini secționate. El a fost transportat de urgență la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală, unde este internat sub pază pentru a se evita eventuala escaladare a luptelor chiar în interiorul instituției medicale.

Citeşte şi:

Motivul pentru care „Bebino” a fost hăcuit de adversar. Totul a pornit de la o tranzacție

Cum arată Bebino, șeful Clanului Sportivilor, după ce a fost tăiat cu sabia. Imagini șocante din spital!

În urma dezvăluirilor Libertatea privind mituirea medicilor, angajații KRKA au primit interdicție să discute cu presa

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși