MENIU CAUTĂ

Bilete de avion ieftine de Black Friday 2017. Care sunt promoțiile

Distribuie

Black Friday 2017 aduce nu doar oferte la electrocasnice, ci și la ... bilete de avion. Mai multe oferte pot fi găsite în această perioadă pe unele site-uri care vând bilete de avion. 

Black Friday 2017 poate să aducă și un concediu. Sunt mai multe oferte în acest sens, însă cei dornici să prindă un bilet de avion la reducere trebuie să fie rapizi. eMag a anunțat că oferă zeci de bilete de avion la reducere – mai precis,  oferte la bilete Tarom. Pe acest site vor fi găsite vouchere de 100 de euro, la preț de 50 de euro.

Astfel, pot fi cumpărate cumpărate bilete de avion către mai multe destinații europene, precum Amsterdam, Madrid, Tel Aviv, la un preț destul de scăzut. Cum este cumpărat un voucher în valoare de 100 de euro, cei dornici trebuie să mai aștepte și ofertele Tarom în acest sens, care au loc de mai multe ori pe an.

Alte companii nu au anunțat oferte la bilete de avion ieftine de Black Friday 2017. Cu toate acestea, se găsesc însă niște promoții ca de Black Friday. Acestea sunt, desigur, pe site-urile companiilor low cost. Alte promoții interesante „ca de Black Friday” sunt pe momondo.ro, unde sunt prezentate oferte sub 59 de euro, oferte cu plecare din București, dar și cu plecare din Timișoara, Cluj și Iași.

Promoții interesante pentru bilete de avion ieftine sunt și pe Vola.ro, unde apar oferte de la 17 euro pentru un zbor dus-întors, atât în orașe din țară, precum Timișoara, cât și pentru alte destinații europene, precum Milano.


Site-uri pentru vacanțe ieftine de Black Friday 2017:


 

Citește mai multe despre bilete de avion și Black Friday pe Libertatea.

Comentarii