De Petre Dobrescu,

„Mi s-a urcat sângele la cap. L-am auzit pe acest domn, Surugiu, și pe un alt domn, înțeleg că este un mare șofer, se numește Titi Aur, spunând amândoi același lucru revoltător, strigător la cer, nu vreau să folosesc cuvinte mai dure de atât. Spune dl Surugiu, recunoscând că fostul ministru a intrat pe contrasens, că ‘poate i s-a făcut rău’ și are o vină și… nu știu de ce celălalt șofer – dl ministru e ‘dl ministru’ și celălalt conducător auto pentru pentru dl Surugiu și dl Titi Aur este ‘celălalt șofer’, da? – ‘celălat șofer nu știu de ce nu a tras dreapta ca să evite’.”, a spus Popescu

Același lucru îl spune și marele șofer Titi Aur, mai mult decât atât, spune: ‘A greșit dl ministru Chițoiu pentru că a intrat pe contrasens’, dar a greșit și șoferul mort pentru că nu a fost Michael Schumacher, Mika Hakkinen sau Emerson Fittipaldi. Asta spun acești doi inși care reprezintă ceva, înțeleg, poliția și, mă rog, conducătorii auto.

C.T. Popescu, jurnalist:

Jurnalistul susține că este inadmisibil să i se impute ceva unui șofer care mergea regulamentar și s-a trezit în fața unei mașini care mergea pe contrasens.

”Indivizii ăștia știu ce e aia contrasens? Eu am trecut pe lângă așa ceva. Când îți vine din contrasens și în 5 metri face dreapta cu 100 și ceva de kilometri pe oră, știți cum e? Ce să spun, când am ieșit din asta, pantalonii mei în față erau uzi. Cum poți să spui despre cel care mergea normal pe banda lui că a greșit, că nu a avut reflexe de pilot de Formula 1 ca să evite impactul la contrasens? Iar domnului ministru poate i s-a făcut rău”, a spus Popescu.

CTP a amintit și declarația unui martor care a spus că mașina fostului ministru Chițoiu a fost aceea care a intrat pe contrasens.

Dl Chițoiu a scăpat cu 3 coaste rupte, că Audi nu-i ca Loganul și nici viața nu-i ca moartea. Asta e problema. Evident, toți martorii – și-au făcut procurorii deja ancheta ieri, la fața locului, este clar: a intrat Chițoiu pe contrasens. Și acești doi inși – probabil că sunt și alții care vor face asta – încercând să-l scuze pe ‘dl ministru’, în timp ce mortul a greșit.

C.T. Popescu, jurnalist:

Prima țintă a jurnalistului a fost Iulian Surugiu din cauza comentariilor făcute de marginea.

„S-a stabilit cu certitudine că mașina condusă de fostul ministru a părăsit sensul de mers și a intrat în mașina care circula regulamentar de pe contrasens, iar din păcate conducătorul auto care a decedat nu a avut o reacție sau poate nu a avut unde să tragă pe dreapta pentru a evita coliziunea. Nu se știe din ce motive a părăsit mașina ministrului banda pe care circula, sunt mai multe ipoteze. Probabil că în câteva zile vom afla exact ce s-a întâmplat, s-ar fi putut ca domnului ministru să-i vină rău”, a spus Surugiu.

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate